• Pachet
Spondiloza - afectiune reumatica a vertebrelor, tratament naturist
CaliVita® International

Spondiloza - afectiune reumatica a vertebrelor, tratament naturist

373,60 RON
cu TVA

Spondiloza este o afectiune reumatica a vertebrelor, mai ales a coloanei cervicale, manifestata prin depunerea calciului in mod anormal sub forma de osteofite pe intreaga coloana vertebrala, mai ales cervical si lombar: Joint Protex, Omega 3, Mega qProtect, Strong Bones

Acest pachet contine

Joint Protex (90 tablete)
Joint Protex (90 tablete)
126,40 RON
x 1
Mega qProtect (90 tablete)
117,18 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,58 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Spondiloza este o afectiune reumatica a vertebrelor, mai ales a coloanei cervicale, manifestata prin depunerea calciului in mod anormal sub forma de osteofite pe intreaga coloana vertebrala, mai ales cervical si lombar.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SPONDILOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Joint Protex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura o mobilitate normala la nivelul articulatiilor, combatand durerile si inflexiunile coloanei vertebrale date de osteofite - calcefierile din spondiloza).


Mega qProtect (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, imbunatateste circulatia cerebrala si oxigenarea creierului, prevenind ametelile frecvente din spondiloza cervicala).


- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, poseda rol antiinflamator la nivelul vertebrelor, asigura fluidizarea circuitului sanguin prin vasele de sange cerebrale si periferice).


- Strong Bones (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, favorizeaza fixarea fiziologic-normala a calciului la nivel osos si celular).

Detalii ale produsului

spz01
34 Produse