• Pachet
Spondilita anchilozanta - tratament naturist

Spondilita anchilozanta - tratament naturist

387,47 RON
cu TVA

Spondilita anchilopoietica sau anchilozanta, tratament naturist complet: Joint Protex, Immunaid, White Willow, Omega 3

Acest pachet contine

Immunaid (180 tablete)
Immunaid (180 tablete)
135,61 RON
x 1
Joint Protex (90 tablete)
Joint Protex (90 tablete)
126,40 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
White Willow (100 capsule)
White Willow (100 capsule)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Spondilita anchilopoietica sau anchilozanta este o afectiune inflamatorie cronica ce afecteaza predominant coloana vertebrala, debutand la nivel sacroiliac, mai ales la barbatii tineri 16-35 ani. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita, schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Joint Protex (1-0-1 sau 1-1-1 in fazele de acutizare, dupa masa, 3 luni continuu, combate rapid durerea articulara si previne distructia in interiorul articulatiei printr-un continut adecvat de nutrienti vitali a caror menire este sa asigure buna functionare a sistemului osteo-articular).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, 3-4 luni continuu, intareste sistemul imunitar prin echilibrarea secretiilor de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia si evolutia bolii).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antiinflamator prin continutul de aspirina naturala, prevenind astfel puseele inflamatorii ce dau repercursiuni neplacute asupra mobilitatii si integritatii articulare).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, intervine in imunitate ca un protector in evolutia bolii de baza si totodata isi manifesta rolul antialgic in combaterea puseelor de durere)

Observatie: Tratamentul naturist se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Detalii ale produsului

span01
43 Produse