• Pachet
Adenom de prostata treatament naturist - Hipertrofia prostatei
CaliVita® International

Adenom de prostata treatament naturist - Hipertrofia prostatei

503,48 RON

In loc de 507,86 RON

cu TVA

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ADENOM DE PROSTATA: Para Protex, Oxy Crystal, Vital Man, Pro-State Power

Acest pachet contine

Oxy Crystal (50 ml)
Oxy Crystal (50 ml)
192,72 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
125,00 RON
x 1
Pro-State Power (60 tablete)
Pro-State Power (60 tablete)
118,14 RON
x 1
Vital Man (60 tablete)
Vital Man (60 tablete)
72,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Prostata face parte din organele genitale interne ale barbatului. Are dimensiunea unei castane situata inaintea vezicii urinare. Prin partea sa centrala trece uretra. Produsul de secretie al prostatei trece in uretra, cu ocazia orgasmului si amestecat cu sperma lubrifiaza mucoasa uretrala ajutand ejacularea.

Hipertrofia prostatei consta in tulburari de echilibru hormonal si poate produce o stramtare pana la inchiderea totala a uretrei impiedicand scurgerea urinei. In stadii avansate se trateaza chirurgical. Dupa 60 de ani apare hipertrofia prostatei (adenomul de prostata) care este o tumoare mai mult benigna.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ADENOM DE PROSTATA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Adenomul de prostata reprezinta o afectiune ce consta in marirea de volum a glandei prostate la barbatii varstnici (mai ales dupa varsta de 50 ani) si aparitia simptomatologiei neplacute asupra functiei sexuale si urinare, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Pro-State Power (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; mentine functionalitatea in limite normale a prostatei, prevenind cresterea in dimensiuni a glandei si simptomele neplacute ce deriva din acest fenomen).

- Vital Man (1-1-0 dupa masa; 2 luni continuu; creste vitalitatea fizica si psihica la barbat, imbunatatind astfel functiile hormonale si sexuale incetinite dupa o anumita varsta).

- Para Protex (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; confera o para protectie tractului urinar si genital impotriva instalarii microbiene in diverse locuri ale mucoasei acestora).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, determina resobtia adenoamelor de prostata datorita contiutului de apa saracita in deuteriu; oxigenul activ din compozitie previne aparitia fenomenelor degenerative maligne).

Detalii ale produsului

adp01
49 Produse