Pro-STP (60 capsule)  - protectia prostatei

Pro-STP (60 capsule) - protectia prostatei

142,71 RON
cu TVA

Pro-STP - Noutatea pe care o aduce Pro-STP este complexul de fitosteroli din compoziţie. Aşa-numiţii fitosteroli, găsiţi în diferite tipuri de plante (de exemplu, în saw palmetto) şi uleiuri vegetale, au o structură asemănătoare colesterolului şi sunt compuşi pe care organismul uman nu îi poate produce de unul singur.

Cantitate
  In stoc

Lărgirea benignă a prostatei poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă şi dificilă în timpul nopţii, iar mai târziu şi în timpul zilei) la bărbaţii în vârstă, însă aceasta poate fi tratată eficient cu ajutorul preparatelor naturale. Extractul de saw palmetto şi de urzică, datorită efectului antiinflamator şi diuretic, pot reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei.

Complexul de fitosteroli conţine compuşi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidani, ci pot contribui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine.

Pentru cine recomandăm Pro-STP?

    - Bărbaţilor care se confruntă cu probleme ale prostatei, pentru ameliorarea simptomelor.
    - Bărbaţilor trecuţi de 40 de ani, pentru prevenirea afecţiunilor prostatei.

De ce să alegeţi produsele noastre ?

Noutatea pe care o aduce Pro-STP este complexul de fitosteroli din compoziţie. Aşa-numiţii fitosteroli, găsiţi în diferite tipuri de plante (de exemplu, în saw palmetto) şi uleiuri vegetale, au o structură asemănătoare colesterolului şi sunt compuşi pe care organismul uman nu îi poate produce de unul singur. Aceştia pot contribui la menţinerea sănătăţii reducând nivelul de colesterol LDL, iar efectul lor antiinflamator ne protejează sistemul cardiovascular. În cadrul experimentelor pe bărbaţi care sufereau de hiperplazie benignă de prostată, s-a demonstrat că fitosterolii ameliorează eficient simptomele neplăcute legate de urinare.
 
Zincul, bine cunoscutul mineral şi antioxidant, care a fost deja inclus şi în produsul nostru anterior, contribuie, de asemenea, la funcţionarea adecvată a sistemului imunitar şi la metabolismul carbohidraţilor. În cazul bărbaţilor, este necesar pentru menţinerea sănătăţii prostatei.
 
Extractul din frunze de urzică, o componentă extrem de populară a terapiei pe bază de plante aplicată în tratamentul hiperplaziei de prostată în Germania, poate inhiba dezvoltarea celulelor prostatei, stopând astfel creşterea sa şi mai accentuată, în timp ce efectul său antiinflamator şi diuretic ajută la prevenirea sau tratarea infecţiilor frecvente ale tractului urinar!
 
Noul Pro-STP este un succesor valoros şi modern al îndrăgitului Prostate Power, pe care l-am modificat, pe baza celor mai noi rezultate ale cercetărilor ştiinţifice, astfel încât să ajute cât mai mult cu putinţă la îmbunătăţirea sănătăţii şi calităţii vieţii bărbaţilor.

Pro STP -Calivita -60 tablete - o tableta contine:

- 300mg Extract din fructe Saw Palmetto (std. 45% EFA & steroli; 1:1)
- 150mg Concentrat din frunze de urzică
- 150mg Pulbere din seminţe de in
- 100mg Complex de fitosteroli (40% -sitosterol)
- 2.5mg Licopen
- 1mg Extract de piper negru
- 80mcg Seleniu

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Detalii ale produsului

CV0204
51 Produse