• Pachet

Tratamente naturiste pentru aritmie, palpitatii, tulburari de ritm cardiac

375,67 RON
cu TVA

Pachet cu produse naturiste pentru aritmie, palpitatii, tulburari de ritm cardiac: Mega Protect 4 Life, Rhodiolin, MagneZi B6, Omega 3

Acest pachet contine

MagneZi B6 (90 tablete)
MagneZi B6 (90 tablete)
62,49 RON
x 1
Mega qProtect (90 tablete)
117,18 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PALPITATII CARDIACE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea optima a acestui simptom recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, prin continutul de Ginkgo Biloba si Co Q10 ajuta la oxigenarea si integritatea muschiului inimii).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, intervine in reglarea batailor inimii prin asigurarea unei stari generale de calm).

- MagneZi B6 (1-0-1, dupa masa, Magneziul si Zincul din compozitie regularizeaza presiunea arteriala si uniformizeaza contractiile miocardului).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, fluidiezeaza sangele prin continutul de acizi grasi nesaturati, inlatura totodata depozitele de colesterol depuse sub forma de ateroame pe peretii vaselor sanguine si, in acest fel, usureaza suprasarcina inimii).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem circulator, Bioritm, Meridiane Energetice, Sistem Nervos, Relaxare.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a cordului si creierului.

Observatie: La bolnavii cardiaci tratamentul reomandat se poate lua fara probleme in paralel cu medicatia clasica.

Detalii ale produsului

100 Produse