• Pachet

Tratamente naturiste pentru ateroscleroza

476,83 RON
cu TVA

Pachet cu produse naturiste pentru ateroscleroza: Omega 3, Ginkgo XC, Ocean 21, Resveratrol

Acest pachet contine

Ginkgo XC (100 tablete)
Ginkgo XC (100 tablete)
66,50 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
187,90 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,00 RON
x 1
Resveratrol Plus (60 capsule)
Resveratrol Plus (60 capsule)
129,90 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ATEROSCLEROZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Ateroscleroza se caracterizeaza prin depunerea pe peretii vaselor de sange a unor "reziduuri" sanguine: molecule de colesterol, nicotina, cheaguri de sange, etc. sub forma unor mici placi numite ateroame vasculare, ingustand vasul de sange. Ca remediu recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- Omega 3 Natural Fish Oil (1-1-1 in timpul mesei, fluidizeaza sangele prin eliberarea fragmentelor de grasimi din vasele sanguine).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, imbunatateste fluxul vascular prevenind tulburarile ce duc la hiper-coagulabilitate si scleroza).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa masa, este un bun vasodilatator, detoxifiant inclusiv la nivel sanguin, imbunatateste oxigenarea sanguina, aduce un aport de vitalitate in intregul organism).

- Resveratrol (1-1-0, dupa masa, 2 luni continuu, aduce un aport important de oxigenarea muschiului cardiac, scade si mentine optima vascuozitatea sangelui, imbunatateste elasticitatea si rezistenta peretelui vascular, respectiv scade nivelul colesterolului)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, CIRCULATIE, DIGESTIE, MERIDIAN, BIORITM.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.

Observatie: Se efectueaza o cura de 2 luni continuu.

Detalii ale produsului

100 Produse