Obtine un Card De Fidelitate CaliVita, creeaza-ti un cont de utilizator, ai numai avantaje!

Beneficiezi de o reducere de 10% pentru toate produsele si pachetele de produse prezente in site
+ Transport Gratuit
+ Catalog de produse Calivita
+ Ghidul produselor Calivita
+ Abonament lunar la Revista CaliNews
+ Reduceri si Oferte in fiecare luna
Daca esti un client fidel si cunosti deja calitatea produselor naturiste CaliVita sau esti un client nou si intentionezi sa cumperi aceste produse, inscrie-te, dureaza doar 2 minute. Cardul De Fidelitate iti permite sa achizitionezi aceste produse din orice magazin CaliVita sau orice site web cu 10% reducere.
Pentru a obtine reducerea de 10% si Cardul De Fidelitate comanda dumneavoastra trebuie sa fie de mimim 96 RON

Creeaza un cont de utilizator

Deja Inregistrat?

5 avantaje pe care le confera Cardul De Fidelitate Calivita :

___________________________________
1. 10% Reducere - se aplica la toate produsele Calivita, atat la prima comanda, cat si comenzilor ulterioare.
2. Transport Gratuit - la prima comanda, costurile de livrare sunt suportate de firma Calivita, indiferent de metoda de expediere aleasa, si vor fi scazute din valoarea totala a comenzii in momentul in care comanda este procesata de catre un operator.
3. Catalog Produse | DVD Calivita | Lista Preturi - primiti gratuit catalogul cu toate produsele Calivita, un DVD si un catalog de prezentare al firmei, o lista cu preturile produselor aplicabile membrilor Calivita, precum si multe alte materiale promotionale.
4. Abonament Gratuit Revista CaliNews - o data la 2 luni, veti primi gratuit prin colet postal, revista CaliNews, revista redactata si editata de catre firma Calivita. Din aceasta veti putea afla ultimele noutati, informatii si promotii despre produsele noastre, precum si multe alte sfaturi pentru sanatatea dvs.
5. Nu Aveti Costuri Suplimentare - Eliberarea acestui card de membru (sau mai bine spus, "Card de Reducere / Fidelitate") se face gratuit, prin urmare nu va asumati obligativitati financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita. Acest card reprezinta o modalitate de a va multumi ca sunteti clienti fideli CaliVita
Telefon: 0722.220075
Email: sabin.iliescu@gmail.com
Pentru orice nelămuriri în legătură cu plasarea comenzii nu ezitați să ne contactați.
Aţi accesat un website PARTENER al CaliVita International. Dacă sunteți deja înscris în Reţeaua de consumatori și distribuitori a CaliVita International, vă rugăm să accesați pentru comenzi pagina oficială a acestei firme – www.calivita.ro!