Blog - whats new?

0 commentarii
45 vizualizari
News

Bulbul de usturoi este partea usturoiului care este cel mai des folosită. Are un nivel ridicat de magneziu, seleniu și vitamina C. Usturoiul este, de asemenea, o sursă bogată de diverse alte minerale importante. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante beneficii ale usturoiului.  

0 commentarii
49 vizualizari
News

Iată cele mai eficiente beneficii ale turmericului susținute de studiu științific.

0 commentarii
54 vizualizari
News

Dacă ai fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, s-ar putea să îţi faci griji cu privire la administrarea medicamentelor.
Stilul de viață joacă un rol important în tratarea hipertensiunii arteriale. Dacă îţi controlezi cu succes tensiunea arterială printr-un stil de viață sănătos, poţi evita, întârzia sau reduce nevoia de medicamente.

0 commentarii
55 vizualizari
News

Pierderea în greutate este ușoară!
Nu a spus nimeni niciodată asta. Pierderea în greutate este o luptă, pentru că, în mod natural, corpul vrea să fie în echilibru. Când slăbești, scoţi corpul din acest echilibru confortabil transpunându-l într-o stare de incertitudine. Organismul își încetinește metabolismul și își dorește mai multă hrană. Aceste sfaturi te vor ajuta să lupți cu pofta de mâncare, să reduci pofta de mâncare și să te simţi împlinit.

0 commentarii
73 vizualizari
News

Când citeşti sfaturi pe internet despre pierderea în greutate, este greu să știi ce este adevărat și ce este inventat. La urma urmei, cine verifică de fapt aceste afirmații? Oamenii care postează pe internet exagerează? Îți oferă sfaturi care sunt reale și susținute de știință? Uneori, oamenii nu sunt atât de minuţioşi precum ar trebui să fie, iar unele sfaturi inadecvate sunt transmise pe internet ca fiind demne de urmat. Cu toate acestea, din acest articol, vei obține doar informaţii reale.
Testat, cercetat și dovedit

0 commentarii
61 vizualizari
News

Există vreo modalitate de a vă menține prostata sănătoasă în mod natural?

0 commentarii
57 vizualizari
News

Alimentele cu conținut scăzut de carbohidrați sunt perfecte pentru orice persoană care dorește să slăbească

0 commentarii
61 vizualizari
News

Oboseala, atât emoțională, cât și fizică este neplăcută. Remediile la domiciliu pentru oboseală ar putea ajuta într-o mare măsură. Cineva se trezește obosit dimineața dacă este epuizat emoțional. În cazul în care se confruntă cu oboseală spre sfârșitul zilei, ar putea fi stres fizic. Lucrul în grădină ore îndelungate, joaca pot obosi, făcându-ne să ne simţim letargici, epuizaţi. Tulburările emoționale din viață pot epuiza complet o persoană.

0 commentarii
67 vizualizari
News

Alimentele influenţează buna funcţionare a corpului. Trebuie să consumăm alimente sănătoase, tot ceea ce este potrivit pentru corpul nostru. Ceea ce mâncăm, spune multe despre noi.  Astăzi, în multe ţări, mai mult de 20% din populație nu au o alimentaţie sănătoasă. Nu mâncăm suficiente legume, fructe, seminţe, nuci etc., care sunt esențiale pentru ca organismul să funcționeze cât mai mult. De cele mai multe ori mâncăm aceleaşi alimente la micul dejun, prânz și cină. Dacă vom consuma alimente sănătoase bazate pe produse vegetale adecvate, ne vom îmbunătăţi categoric viaţa.

0 commentarii
68 vizualizari
News

Insomnia este frecventă în viața noastră și există diverse motive pentru prezenţa ei, cu impact asupra vieții noastre de zi cu zi. Există mai multe medicamente disponibile, dar sunt scumpe și, de asemenea, nu au multe efecte garantate pentru eliminarea insomniei.  Aceste remedii eficiente pentru insomnie, de acasă, vor ajuta la tratarea acestei probleme pe cale naturală