Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, protejeaza-l cu Liver Aid (100 tablete) de la Calivita

Perioada sărbătorilor de iarnă, cu zilele scurte şi friguroase, este aproape inevitabil însoţită de excese culinare dificile pentru ficat, cu o alimentaţie predominant bazată pe grăsimi, lipide şi glucide.

Deşi organismul scapă în mod natural de toxine în fiecare zi, există perioade când acesta este supraîncărcat şi i-ar fi de folos un pic de ajutor. 

În decembrie, îţi oferim Produsul Aniversar - Liver Aid (100 tablete) mai repede!

Sarbatori impreuna cu familia

Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, de aceea protecţia lui este cu atât mai importantă.

Armurariul (Silybum marianum) este cea mai populară plantă cu efect protector asupra ficatului.

Extractul din această plantă este bogat în silimarină, o substanţă ce poate contribui eficient la autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Aminoacizii care conţin sulf, cum sunt metionina şi cisteina, cresc şi ele funcţia de autovindecare a ficatului.
Cromul poate uşura activitatea ficatului stimulând metabolismul glucidelor.

  • Persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.

  • Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate alcoolului. 

  • Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate virusurilor.

  • Persoanelor care în timpul serviciului sunt expuse unor substanţe ce presupun solicitarea extremă a funcţiei de detoxifiere a ficatului.

Articole interesante:

Comments (0)