Devino membru Calivita - ai 10% reducere la orice produs Calivita

Devino membru Calivita

Devino Membru CaliVita, ai numai avantaje!

Beneficiezi de o reducere de:
- 30% fata de pretul din magazine sau
- 10% fata de pretul afisat pe site
+ Transport Gratuit

Daca esti un client fidel si cunosti deja calitatea produselor naturiste CaliVita sau esti un client nou si intentionezi sa cumperi aceste produse, inscrie-te, dureaza doar 5 minute si poti catiga 10 lei pentru fiecare 100 de lei cheltuiti pentru achizitionarea acestor produse. Calitatea de membru iti permite sa achizitionezi aceste produse din orice magazin CaliVita sau orice site web cu 10% reducere. 

Iata 5 avantaje pe care le confera calitatea de membru Calivita:

1. 10% Reducere - se aplica la toate produsele Calivita, atat la prima comanda, cat si comenzilor ulterioare.

2. Transport Gratuit - la prima comanda, costurile de livrare sunt suportate de firma Calivita, indiferent de metoda de expediere aleasa, si vor fi scazute din valoarea totala a comenzii in momentul in care comanda este procesata de catre un operator.

3. Catalog Produse | DVD Calivita | Lista Preturi - primiti gratuit catalogul cu toate produsele Calivita, un DVD si un catalog de prezentare al firmei, o lista cu preturile produselor aplicabile membrilor Calivita, precum si multe alte materiale promotionale.

4. Abonament Gratuit Revista CaliNews - o data la 2 luni, veti primi gratuit prin colet postal, revista CaliNews, revista redactata si editata de catre firma Calivita. Din aceasta veti putea afla ultimele noutati, informatii si promotii despre produsele noastre, precum si multe alte sfaturi pentru sanatatea dvs.

5. Nu Aveti Costuri Suplimentare - Eliberarea acestui card de membru (sau mai bine spus, "Card de Reducere / Fidelitate") se face gratuit, prin urmare nu va asumati obligativitati financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita. Acest card reprezinta o modalitate de a va multumi ca sunteti clienti fideli CaliVita

Pentru a deveni membru Calivita si a beneficia de reducerea de pret, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

Pasul 1 - Completati formularul de inscriere de pe pagina oficiala CaliVita Romania, click pe buton: Devino membru Calivita

Campul cu codul de sponsor este deja completat cu codul sponsorului (0402213657)
Dumneavoastra trebuie doar sa completati datele personale, sa bifati casuta ca acceptati termenii si conditiile si sa dati click pe butonul Trimite.
In cel mult cateva minute, veti primi pe adresa de email specificata in formular un email de confirmare (daca nu-l gasiti verificati si in folderele SPAM sau Bulk). Emailul pe care-l veti primi, va contine datele dumneavoastra si codul de membru(un cod de 10 cifre, de forma 0402213657).

Codul dumneavoastra de membru va permite sa comandati orice produs cu reducere si sa primiti bonusuri si alte recompense financiare, este necesar sa specificati acest cod de membru la fiecare comanda!

Deschideti emailul si dati click pe randul scris cu albastru pentru a confirma inregistrarea.

Pasul 2 - Pentru finalizarea înregistrarii, trebuie sa plasati o prima comanda de produse in valoare de aproximativ 90 lei - pentru aceasta comanda, livrarea va fi Gratuita.

Comanda o puteti face in 4 moduri:

1. Pe site-ul nostru Alternative-Naturiste.ro

2. Pe site-ul CaliVita Site Calivita

Mai intai, trebuie sa furnizati Codul de membru CaliVita si parola pe care ati setat-o la pasul 1 sau daca, sunteti membru nou, introduceti numai codul de membru primit prin email.

- Trebuie sa va autentificati, alegeti unul sau mai multe produse, care vor fi plasate apoi in cosul de cumparaturi
- Apoi, alegeti unul din pachetele promotionale
- Alegeti modalitatea de transport (Transportul este GRATUIT pentru membrii noi)
- Alegeti modalitatea de plata: (puteti plati si in rate prin Card Avantaj sau cu Cardul)
- Adaugati datele de facturare
- Apoi, adaugati datele de livrare
- La final, faceti o ultima verificare a datelor introduse

3. Comanda prin telefon, la numarul 0722.220075 - Sabin Iliescu

4. Comanda prin email la adresa sabin.iliescu@gmail.com

Pasul 3 - In 2,3 zile veti primi comanda de produse CaliVita, prin Posta Romana sau Curier Rapid.

Asta a fost tot!
De acum sunteti membru cu drepturi depline si puteti beneficia de preturile de club (cu 10% reducere fata de preturile listate pe site-ul nostru), indiferent de numarul sau valorea produselor comandate, fara a mai fi necesara o comanda minima.

Devino membru Calivita

Inscrie-te in Calivita - ai 10% reducere !

Comments (0)