• Pachet

Tratament cu produse naturiste pentru cancer ovarian

375,10 RON

In loc de 378,43 RON

cu TVA

Pachet cu produse naturiste pentru cancer ovarian: White Willow,  Vital Woman, Noni, Evening Primrose Oil

Acest pachet contine

Noni Liquid (946 ml)
178,46 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,50 RON
x 1
Vital Woman (60 tablete)
Vital Woman (60 tablete)
80,45 RON
x 1
White Willow (100 capsule)
White Willow (100 capsule)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament alternativ in cancerul ovarian


Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul Ovarian. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului ovarian recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- White Willow (0-1-1 dupa masa), are rol important in combaterea inflamatiilor din pelvis (micul bazin).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa), asigura o reglare hormonala suplimentara a hormonilor sexuali feminini (deoarece tumorile ovariene si chisturile se fac pe dereglari hormonale).

- Noni (1-2-1 linguri inainte de masa), poseda rol antitumoral indirect, ca regenerator si reglator al proceselor celulare.

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa), este un reglator general al intregului ax endocrin feminin.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).


Observatie: Tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica oncologica.

Detalii ale produsului

100 Produse