Inscrie-te in Calivita

Afacerea CaliVita

 

     Puteti deveni membru in reteaua de consumatori si distribuitori CaliVita prin achizitonarea oricaror produse CaliVita (la pretul de depozit), atata timp cat valoarea totala - exprimata in puncte comerciale - a produselor comandate este de minim 66 de puncte comerciale (PC).

        Odata cu inscrierea propriuzisa se primeste gratuit - impreuna cu produsele pentru care ati optat - si un pachetul informativ de inceput, constand in mai multe materiale medicale si de afacere utile in documentarea in ceea ce priveste gama de produse, planul de recompensa oferit de firma celor care doresc sa se implice in distributie si constructia unei retele de consumatori, precum si alte informatii cu privire la functionarea companiei si derularea activitatii colaboratorilor sai .
 
    Daca doriti sa va inscrieti sau sa comandati direct la unul din depozitele Calivita puteti folosi urmatorul COD MEMBRU: 040 2213657 sponsor Iliescu Sabin.

     Trebuie completat formularul de mai jos pentru a efectua inscrierea. Campurile din formular care trebuie completate obilgatoriu sunt: nume complet, adresa completa, data nasterii, tip buletin, serie, numar, cod numeric personal, unul sau mai multe numere de telefon (la care firma va poate gasi), varianta de inscriere dorita, precum si un cont bancar in care firma va trimite lunar comisioanele care vi se cuvin in urma rulajului de produse derulat pe parcursul fiecarei luni.

        Din momentul in care ati completat formularul online de inscriere pachetul va pleca spre dumneavoastra in maxim 2 zile, prin Posta Romana, cu plata ramburs. Totodata, un reprezentant CaliVita va va contacta in vederea initierii colaborarii cu firma si cu linia sponsoriala. Pentru orice informatii suplimentare sunati la 0722.220075 - persoana de contact Iliescu Sabin

Articole Interesante: