Minerale si oligoelemente

 
 

 Mineralele sunt oligoelemente necesare in cantitati mici atat plantelor, animalelor cat si oamenilor. Principalele elemente care alcatuiesc o parte din toate lucrurile vii sunt: fierul, sulful, calciu, fosforul, cupru, cobaltul, manganul, magneziu, zincu, iodul, clorul si florul.

 

Produsele pe baza de Zinc vin sa completeze carentele de zinc din organism  mai ales in cazul sportivilor si al barbatilor cu disfunctionalitati pe parte sexuala. Cura de zinc are o eficienta sporita prin asociere cu un aport suplimentar de Vitamina A, B6 si mineralele Ca, K. 
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

Organismul are nevoie de fier pentru a transporta dioxidul de carbon de la celula catre plamani. De asemenea, este necesar pentru formarea hemoglobinei. Germenii de grau, soia, faina, carne de vita, rinichi, ficat, scoici, piersici si melasa sunt surse bune de fier. Organismul are nevoie de cupru pentru ca impreuna cu fierul sa produca hemoglobina.

 iron plus

 Iron Plus este un supliment natural cu fier, a carui menire este sa completeze carentele care apar fie in urma pierderii de sange (hemoragiilor din diferite afectiuni sau factorului Von Willebrand), proceselor de demineralizarizare (anemiei feriprive instalate pe fond nervos, hormonal, imunitar). 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

Cobaltul este necesar pentru functionarea normala a tuturor celulelor, in special celulele sistemului gastrointestinal  si celulele maduvei osoase. Cele mai bune surse de cobalt sunt: ficatul, rinichii, stridiile, scoicile, carnea slaba, puiul, sarea, apa, pestele si laptele.

 magnezi b6

 Produsul natural MagneZi B6 de la Calivita este deosebit de recomandat in afectiuni, disfunctii si simptome care implica sistemul nervos (atat somatic cat si neurovegetativ). Este de asemenea recomandat in litiaze renale si biliare pentru capacitatea de maruntire a calculilor pe care o prezinta Magneziul din compozitie.
Afla mai multe despre acest produs ...

 

Magneziul ajuta la reglarea reactiei musculare si mentine musculatura in stare buna de functionare. Plantele au nevoie de magneziu pentru a construi clorofila. Manganul si zincul sunt necesare pentru actiunea normala a anumitor enzime. Fara aceste doua minerale, anumite reactii din celulele corpului   s-ar opri. Manganul joaca un rol important in formarea de uree. Nucile, cerealele integrale, ceaiul si legumele sunt surse bune de mangan.

 mega zinc

 Produsele pe baza de Zinc vin sa completeze carentele de zinc din organism  mai ales in cazul sportivilor si al barbatilor cu disfunctionalitati pe parte sexuala. Cura de zinc are o eficienta sporita prin asociere cu un aport suplimentar de Vitamina A, B6 si mineralele Ca, K.
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 Zincul este un factor important in bunul mers al sistemului imunitar, in accelerarea vindecarii ranilor si totdata ne ajuta sa ne pastram in stare buna papilele gustative. Cele mai bune surse de zinc sunt: laptele, carnea, ficatul, stridiile, ouale, nucile, legumele si cerealele.

 power mins

 Power Mins este o combinatie de minerale care asigura organismului suportul necesar pentru asimilarea si utilizarea vitaminelor, dar si aportul de elemente imposibil de sintetizat de catre organism (cum ar fi Ca, Mg, K, Zn, Fe, Cr, Id), insa deosebit de necesare in procesele biochimice specifice metabolismului, circulatiei, sistemului muscular, osos, nervos si hormonal.
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

Iodul este esential pentru sinteza de tiroxina (un hormon in glanda tiroida) si stimuleaza oxidarea celulelor. Fructe de mare, produsele lactate, si algele marine sunt surse bune de iod iar clorul se gaseste in clorura de sodiu (sarea de masa) in timp ce florul se gaseste in apa, ceai, soia si pestele oceanic.

 pro selenium

 Seleniul este una dintre cele mai bune substante antioxidante (prevenind aparitia mutatiilor, aberatiilor si degenerarilor celulare). Este deosebit de recomandat pentru piele, par si unghii. Se recomanda femeilor la menopauza si barbatilor pentru stimularea fertilitatii. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

Cele mai importante minerale si oligoelemente fara de care corpul nostru nu poate sa functioneze:


- Zincul este un element important al sistemului enzimatic regleaza hormonii si cresterea celulelor.  Imbunatateste competenta sistemului imunitar.
- Manganul este  esential pentru pastrarea in conditii bune a sistemului osos si in formarea cartilajelor.
- Cuprul ajuta la formarea hemoglobinei si RBC-ului.
- Potasiul ajuta la mentinerea raportului de sodiu-potasiu din organism.
- Seleniul este un puternic  anti-oxidant.

 strong bones

 Strong Bones (100 capsule) de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor vaselor sanguine. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

Sper ca informatiile de mai sus sunt utile pentru tine si familia ta. Deci impartaseaste aceste informații despre sanatate cu prietenii, familia si rudele tale.

Sabin Iliescu

 strong bones mare

  Strong Bones (250 capsule) de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor vaselor sanguine.
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 strong bones plus

Strong Bones Plus de la Calivita este indicat in carentele de Calciu, refacerile osoase, calmare si linistire, afectiuni osteo-articulare. Se recomanda in sezonul rece iar vitamina D nu este produsa suficient in organism, aceasta fiind suplimentata in cadrul produsului pentru a asigura absorbtia optima a Calciului si Magneziului in corp.  
 Afla mai multe despre acest produs ...