Cresterea apetitului sexual

Tratamente naturiste eficiente in crestearea apetitului sexual


*Se recomandă consumarea a unui cătel de usturoi pe zi, deoarece acesta contine alicină, seleniu, germaniu si săruri minerale, care favorizează oxigenarea si fluidizarea sangelui, deci, favorizează erectia.

*Trufele si sparanghelul contin androsteronul, un hormon care stimulează producerea testosteronului, contin vitamina C, riboflavina si acidul folic, substante care ameliorează producerea globulelor rosii, a fierului si o oxigenare mai bună.
*Ceapa produce cresterea cantitătii de spermă. Din acest motiv, egiptenii interziceau preotilor consumul cepei, considerand-o ca o amenintare a autocontrolului impulsurilor sexuale.

*Rosia contine alfacarotenul, care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutand penetrarea.
*Nucsoara contine o amfetamină halucinogenă, iar in cantităti mici dezvoltă o senzatie de bine si o usoară euforie. Avocado contine bromocriptina, care favorizează producerea de testosteron. Se amestecă 7 gr. nucsoară cu pulpa unei jumătăti de avocado, se lasă la frigider 24 de ore, după care se consumă.

*Anasonul verde contine un tonic cardiac, activează sistemul nervos parasimpatic, accelerează secretiile hormonale, este un euforizant usor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la 1 l.apă, se iau 2-4 cesti de infuzie pe zi. Se poate prepara si cu alcool de 900, prin macerarea a 15 gr. de seminte; se bea un păhărel inainte de mese.
*Ardeii iuti de Cayenne se pot folosi ca aplicatii locale pe scrot, cu zeama proaspătă, sau se mănancă 1 lingurită de praf in amestec cu 1 lingură de miere.

*Cuisoarele contin cheratină, care actionează direct asupra căilor urinare, cu o actiune reflexă de umplere a corpilor cavernosi ai penisului. Se bea 1 cescută după fiecare masă din amestecul de 5 gr. frunze si rădăcini la 1 litru de apă.
*Gentiana stimulează si reglează gonadele, are actiune afrodisiacă. Se utilizează cu preacautie, ca infuzie din 10-15 gr. la 1 litru de apă, la micul dejun si la pranz. Seara se consumă 5 picături de tinctură de gentiană pe un cub de zahăr.

*Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură intr-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid in 1 pahar cu apă, luate cu 30 de minute inaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de rădăcină intr-un sfert de pahar cu apă, după masa de pranz si seara.

*Hreanul contine sulfocianat de alil, cu actiune reflexă asupra fibrelor musculare ale perineului, penisului si clitorisului. Se beau 1-3 cesti de infuzie din 30 gr. rădăcină rasă sau decoct din 20 gr. la 1 litru de apă.
*Nemtisorii de grădină decongestionează sfera genitală, normalizează libidoul hiperemotivilor. Se face decoct din 5 gr. de seminte la 1 litru de apă, se bea 1 cească dimineata si una după masa de pranz, sau se aplică o cataplasmă caldă pe perineu.

*Ovăzul ameliorează circulatia sangelui in zona bazinului, decongestionează zona pelviană si genitală. Se face infuzie din 10 gr. pai de ovăz la 1 litru de apă, se beau 2-3 cesti pe zi. Se poate face o fiertură din 20 gr. boabe de ovăz la 1 litru de apă, se bea indulcit cu zahăr brun.

*Pătrunjelul contine apiol care provoacă o usoară iritare a căilor urinare, antrenand erectii reflexe prelungite. Se mestecă zilnic 8-12 tije proapete sau se face decoct din 60 gr. rădăcină si frunze proaspete la 1 litru de apă.
*Arborele de piper contine felandrina, care stimulează muschii erectili ai penisului si clitorisului. Se consumă 2-4 picături de ulei eteric pe un cub de zahăr, se lasă să se topească incet in gură, cu 1 oră inainte de raportul sexual.

*Porumbul ameliorează circulatia sanguină la nivelul bazinului. Se fierb 200 gr. boabe de porumb intr-un litru de apă si se bea cate o cească dimineata si seara. Se poate obtine un sirop din 15 gr. de extract de mătase de porumb la 1 litru de sirop obisnuit, din care se bea 1 lingură după fiecare masă.

*Rostopasca contine mai multi alcaloizi puternici, de aceea se foloseste cu precautie. Se face infuzie din 10 gr. de plantă la 1 litru de apă si se bea 1 cescă inaintea meselor principale. Se poate prepara vin de rostopască din 10 gr. rădăcină de plantă macerată intr-un litru de vin alb, se bea 1 pahar la fiecare masă.

*Scortisoara este un excitant moderat. Se face infuzie din 10 gr. scortisoară la 1 litru apă, indulcită cu miere, se bea după fiecare masă. Se adaugă putin praf de scortisoară intr-un pahar de vin rosu cald, se bea cu 1 oră inaintea raportului sexual.

*Sunătoarea contine tanini care produc efect afrodisiac prin excitarea sistemului nervos parasimpatic, in special in zona genitală. Se face infuzie din 10 gr. plantă la 1 litru de apă, care se bea inainte de mese. Se poate prepara vin din 20 gr. plantă sau flori uscate macerate intr-un litru de vin alb sec.

*Vascul are actiune energetică, ameliorează arterioscleroza. Se consumă in infuzie din 15 gr. de frunze la 1 litru de apă, de 3 ori pe zi. Se poate consuma 1 lingurită de praf din frunze uscate amestecat cu 1 lingură de miere.
*Se poate bea inaintea actului sexual ceai afrodisiac 1 gr. la 250 ml. de apă (contine un amestec din plante cu efect afrodisiac cum ar fi mate mate, ginseng, arome).

*Crema Eros
contine ulei de telină, de ardei, zopropil nicotinat, lidocaină si are o puternică actiune erectogenă, intarzie ejacularea. Se aplică in strat subtire prin masaj usor pe organul sexual masculin inaintea actului sexual.

Siropul de gentiana se obtine prin macerarea timp de 6 ore intr-un vas acoperit a 100 gr. gentiană la 1 litru de apă distilată fiartă, apoi se strecoară prin tifon, se lasă să decanteze timp de 24 de ore, se pune la foc moale cu 1,8 kg. zahăr din trestie de zahăr nerafinat pană scade la jumătate. Siropul se bea după ce s-a răcit.

Siropul de sofran se obtine prin macerarea timp de 8 zile intr-un litru de vin negru a 25 gr. sofran măruntit, după care se scoate sofranul, se adaugă 1 kg. zahăr brun pudră, se lasă 24 de ore, după care se fierbe la foc moale pană se injumătăteste.

*"Vinul dragostei" se obtine prin macerarea timp de 15 zile intr-un litru de vin negru a 30 gr. scortisoară, 30 gr. ginseng, 30 gr. vanilie, agitand zilnic, după care se strecoară si se bea 1 păhărel de lichior cu 4 ore inaintea raportului sexual.

*"Lichiorul iubirii perfecte" se obtine prin macerarea timp de 15 zile intr-un litru de tuică a 10 gr. scortisoară, 20 gr. coajă de lămaie, 15 gr. cimbrisor, 5 gr. coriandru, 5 gr. nucsoară, 5 gr. vanilie, amestecand zilnic. Separat se pregăteste un sirop din 1 kg. zahăr in 1 litru apă. Se amestecă ambele preparate, se bea 1 păhărel inaintea actului sexual.

*Laptele de pasăre " se prepară dintr-un gălbenus proaspăt bătut intr-un pahar de lapte, la care se adaugă 1 păhărel cu rom, 2 lingurite cu zahăr pudră si 10 picături de extract de vanilie.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru CRESTEREA APETITULUI SEXUAL. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

1. La femei:

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; -23 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal si imunitar crescand vitalitatea si tonusul organismului feminin; actioneaza ca afrodisiac).

- Intimoments (aplicare locala 1/zi seara cu sau fara act sexual dupa; confera elasticitate si fermitate vaginului, creste fluxul sanguin local si provoaca placere si dorinta prin actiune directa asupra nervilor si muschilor)

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere).

- Zen Thonic (2-1-0 inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, creeaza o stare generala de bine, fortifica si mobilizeaza fiinta)

2. La barbati:

- Vital Man (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca afrodisiac; creste tonusul tonusul sexual, ridica imunitatea, imbunatateste vitalitatea fizica si psihica).

- Panax Ginseng (1-1-0, dupa masa, timp de 1 luna, apoi pauza o luna si reluat astfel inca de 2 ori - in total 3 luni de administrare cu 3 luni intercalate de pauza; supranumit "radacina vietii" extractul de ginseng reduce simtomele cauzate de oboseala fizica si stresul psihic, revitalizeaza corpul si confera energie masculina, solara).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei sexuale).

- Xantho Plus (1-1-0 dupa masa, creeaza o stare generala de bine, fortifica si mobilizeaza fiinta)