full spectrum

Full Spectrum este un produs naturist modern care insumeaza in compozitia atent aleasa toate vitaminele si mineralele din spectrul de nevoi zilnice aferente fiecarui individ. Produsul se recomanda la cresterea armonioasa a scolarilor, adolescentilor si tinerilor in general. Completeaza o alimentatie saraca in fructe si legume crude. Tonifica organismul, da rezisteta si vitalitate.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 infant formula

Produsul Infant Formula este un complex lichid de vitamine destinat hranirii sugarilor (nascuti normal sau prematur), precum si profilaxiei sarcinii la mama in ultimele luni de graviditate.

 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 lion kids cu vitamina D

Produsul natural pentru vitaminizarea si mineralizarea copiilor - Lion Kids Punch D Vitamin de la Calivita combina intregul spectru de vitamine si minerale necesare copiilor si adauga in mod special vitamina D, necesara absorbtiei si asimilarii nutrientilor in anotimpurile reci, atunci cand lumina solara este insuficienta ca acest proces sa se petreaca la intreaga lui capacitate.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 menopausal formula

 Produsul natural Menopausal Formula de la Calivita aduce in organismul femeii aflate la menopauza deosebit de multe principii active reprezentate de vitamine, minerale, aminoacizi si extracte din plante atent selectionate pentru a contracara neplacerile diverse asociate acestei perioade adesea problematice din viata unei femei. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 mew life multivitamine

Produsul natural pe baza de multivitamine si minerale New Life de la Calivita este o combinatie menita sa asigure nutrientii esentiali mamelor gravide si celor care alapteaza.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 senior formula

Senior Formula  inglobeaza in formula sa substante dintre cele mai diverse pentru stimularea organismului adultilor si varstnicilor pe mai multe planuri: cardio-vascular, imunitar, cerebral, ocular, nervos. Contine si o substanta speciala considerata de specialistii nutritionisti ai ultimului deceniu drept stimulatorul "genei anti-imbatranire".  
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

 super mega 50

Din gama de produse naturiste Calivita hiper nutritive si vitalizatoare, Super Mega 50 este o combinatie de vitamine, minerale si aminoacizi in cantitati mari, menita sa sprijine organismul atunci cand acesta are nevoie de un aport substantial din exterior de substante sustinatoare de efort sau stimulatoare ale procesului de crestere si dezvoltare.  
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

 Vital 0

Produsul Vital 0 este preparat natural continind peste 40 de substante active intr-o tableta. Teoria care a stat in spatele elaborarii acestui preparat deosebite a fost distinsa cu premiul Nobel. Produsul Vital contribuie la punerea in forma a organismului  precum si la ridicareea vitalitatii psiho-fizice si mentinerea unei stari generale de bine in viata si munca de zi cu zi. 
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

Vital A 

 Produsul Vital A este preparat natural continind peste 40 de substante active intr-o tableta. Teoria care a stat in spatele elaborarii acestui preparat deosebite a fost distinsa cu premiul Nobel. Produsul Vital contribuie la punerea in forma a organismului  precum si la ridicareea vitalitatii psiho-fizice si mentinerea unei stari generale de bine in viata si munca de zi cu zi.
 Afla mai multe despre acest produs ...

 

 Vital AB

Produsul Vital AB este preparat natural continind peste 40 de substante active intr-o tableta. Teoria care a stat in spatele elaborarii acestui preparat deosebite a fost distinsa cu premiul Nobel. Produsul Vital contribuie la punerea in forma a organismului  precum si la ridicareea vitalitatii psiho-fizice si mentinerea unei stari generale de bine in viata si munca de zi cu zi. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 Vital B

Produsul Vital B este preparat natural continind peste 40 de substante active intr-o tableta. Teoria care a stat in spatele elaborarii acestui preparat deosebite a fost distinsa cu premiul Nobel. Produsul Vital contribuie la punerea in forma a organismului  precum si la ridicareea vitalitatii psiho-fizice si mentinerea unei stari generale de bine in viata si munca de zi cu zi. 
Afla mai multe despre acest produs ...