coenzima q10 

Coenzima Q10 Sublingual  joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului. Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare. Se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.
 
Afla mai multe despre acest produs ...


coenzima q10 

Coenzima Q10 joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului. Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare. Se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.
 
Afla mai multe despre acest produs ...


ginkgo xc 

 Extractul de Ginkgo Biloba standardizat este printre cele mai eficiente si folosite remedii naturiste in sfera afectiunilor circulatorii. Este un antioxidant deosebit in afectiuni neuropsihice, precum si in leziunile peretilor vasculari sau in dinamizarea circulatiei periferice. Ginkgo Biloba din compozitia produsului protejeaza de asemenea nervii, musculatura cardiaca si retina. 
Afla mai multe despre acest produs ...


 luteina

 Luteina naturala de la Calivita este un antioxidant specific aparatului ocular, care poate manifesta efect antidegenerativ in unele afectiuni ale ochilor 
Afla mai multe despre acest produs ...


 luteina plus

 Produsul natural pentru sanatatea ochilor Luteina Plus de la Calivita contine toti antioxidantii esentiali bunei functionari a ochilor si de ajutor in eventuale corectii ale unor degenerari la acest nivel.  
Afla mai multe despre acest produs ...


 mega protect for life

Mega Protect este un produs naturist complex, a carui compozitie inglobeaza numeroase principii active din plante menite sa ridice tonusul cardio-vascular si cerebral, sa optimizeze calitatea si rezistenta peretelui vaselor sanguine. Stimuleaza circulatia arteriala, venoasa si capilara si oxigeneaza sangele si implicit organele, actionand indirect ca un agent anti-imatranire.  
 Afla mai multe despre acest produs ...


 melatonina

 Produsul Melatonina de la Calivita aduce in organism o suplimentare cu principala substanta sintetizata la nivelul glandei epifize, melatonina, cu rol important in alternanta bioritmica somn-veghe. De asemenea este o substanta care previne distrugerile morfo functionale din tesuturi si organe si ajuta la regenerarea lor pe timpul somnului de noapte. 
Afla mai multe despre acest produs ...


 protect for life

 Produsul naturist  Protect 4 Life de la Calivita reprezinta o combinatie de Ginkgo Biloba cu Vitaminele A,C, E si mineralul Seleniu, destinat imbunatatirii sanatatii vasculare in cazul unor afectiuni atat venoase, cat si arteriale; are de asemenea efect benefic la nivelul circulatiei periferice, fiind astfel un produs utilizat intr-o gama larga de afectiuni cardio-vasculare si circulatorii.  
 Afla mai multe despre acest produs ...


 smokeraid

 Smokerade este un prudus natural de la Calivita destinat celor care au probleme respiratorii in principal datorita fumatului activ sau pasiv. Poate ajuta inclusiv la diminuarea poftei de tigara si nicotina.
 Afla mai multe despre acest produs ...


 super coenzima q10

Coenzima Q10 Plus  joaca un rol deosebit de important in alimentarea cu energie si oxigen a celulei, unitatea de baza a tuturor tesuturilor si organelor corpului. Este o substanta care actioneaza benefic in degenerari celulare si suferinte ale muschiului cardiac, ameliorand simptomatologia specifica din numeroase boli cardio-vasculare. Se recomanda tuturor persoanelor de peste 30 de ani.
 
Afla mai multe despere acest produs ...


 Xantho plus

XanthoPlus  este un supliment natural de xantone - aceste substante fiind recunoscute drept unii dintre cei mai buni antioxidanti, antimutagenici si antidegenerativi naturali cunoscuti. Extractele de rodie, grapefruit, afine, ceai negru si samburi de struguri, aduc in corp substante care combata afectiuni grave si imbunatateasca frumusestea si vitalitatea organismului relativ sanatos. 
Afla mai multe despre acest produs ...