Discopatie

 

Discopatia cervicala

• Se ia o frunza de brusture sau lipan, se tine frunza 15 minute in spirt medicinal,
pana se impregneaza bine. Se leaga o panza subtire peste care se pune
frunza bine scursa, peste ea o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa.

Discopatie lombara

• Masaj al zonei cu tinctura din radacina de brusture (luna mai) si alcool
dublu rafinat. Radacina spalata si taiata felii subtiri, se pune intr-un borcan
de 3 1, peste care se toarna alcool cat sa acopere radacina taiata. Se leaga
borcanul la gura cu o folie de polietilena si se tine la cald 3 saptamani.
Se agita de 2-3 ori/zi. Tinctura devine maronie.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DISCOPATIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Joint Protex, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Shark Aid, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (are dublu efect: anti-inflamator si regenerator de cartilaj).

- Stress Management B-Complex, 3 pe zi, DOAR IN CAZUL IN CARE EXISTA COMPRESIE PE NERV, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (actioneaza pe nerv, ca trofic de radacina nervoasa).

- Strong Bones, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1 inainte de masa (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv).
ATENTIE: in perioada rece, in care soarele nu ajuta organismul sa-si produca singur vitamina D, se va consuma versiunea Strong Bones Plus a produsului; pentru pacientii cardiaci care consuma medicamente beta-blocante, in loc de Strong Bones (simplu sau plus) se va administra Vital pe grupa de sange, 2 pe zi, in schema de administrare 1-1-0 dupa masa.