ac zymes

 AcZymes prin efectul de repopulare a florei digestive si efectul anti fungic ( anti ciuperci, micoze, candidoze) contribuie substantial la eficientizarea oricarui tratament naturist (printr-o asimilare corespunzatoare a principiilor active), respectiv la echilibrarea organismului in timpul si dupa un tratament medicamentos agresiv. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 acidophilus

Acidophilus prin efectul de repopulare a florei digestive si efectul anti fungic ( anti ciuperci, micoze, candidoze) contribuie substantial la eficientizarea oricarui tratament naturist (printr-o asimilare corespunzatoare a principiilor active), respectiv la echilibrarea organismului in timpul si dupa un tratament medicamentos agresiv.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 digest ease

  Digest Ease de la Calivita asigura buna digestie a hranei si fluiditatea digestiva pentru mai multe tipuri de alimentatie. Meal Time se adreseaza mai mult consumatorilor de carne, in timp ce Digest Ease are o arie de aplicabilitate mai larga, in sfera proteinelor, lipidelor, lactatelor si amidonului.
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 digestive enzymes

Digestive Enzymes este un complex de enzime digestive provenind din surse naturale, menit sa acopere toate necesitatile enzimatice ale procesului de descompunere alimentara din stomac, asigurand astfel o absorbtie optima a nutrientilor din hrana, un flux digestiv normal si o sanatate buna incepand de la nivelul tractului digestiv.

 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 meal time

Meal Time de la Calivita asigura buna digestie a hranei si fluiditatea digestiva pentru mai multe tipuri de alimentatie. Meal Time se adreseaza mai mult consumatorilor de carne, in timp ce Digest Ease are o arie de aplicabilitate mai larga, in sfera proteinelor, lipidelor, lactatelor si amidonului.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 probiobalance

 Probiobalance. Acest produs este o combinatie intre bacterii intestinale benefice  si substante speciale ce constituie hrana acestor bacterii. Produsul este deosebit de util in repopularea si stabilizarea florei intestinale dupa afectarea sa in urma consumului de antibiotice, alcool, mancaruri prea grele, acide, condimentate, precum si pentru asigurarea unui tranzit intestinal sanatos. 
Afla mai multe despre acest produs ...