Edeme

Edemele sau umflaturile sunt produse de cresterea cantitatii de lichide din tesuturi, in special a celei din piele.

Edemele pot fi intinse, cuprinzand intreg corpul, sau localizate intr-o anumita regiune, de regula la membrele inferioare.
Edemele se datoresc unor tulburari in circulatia sangelui sau a limfei, cauzate de un obstacol sau de un proces inflamator, ori a bolilor de rinichi, de inima, ficat, traumatisme, sau carente proteinovitaminice masive, care produc cunoscutele edeme ale foamei.

 Tratamente naturiste

Pentru tratament se foloseste maceratul la rece din 2 linguri cu radacina maruntita de osul iepurelui la 1 ceasca de apa, care se lasa peste noapte, iar dimineata se incalzeste si se filtreaza.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EDEME. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Tratamentul natural in EDEMUL CARDIAC:

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are functie de diuretic - facilitand eliminarea apei din tesuturi; e totodata antihipertensiv).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, oxigeneaza celula miocardului, se va lua 2 luni continuu dupa care pauza).

- Cholestone (0-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, scade nivelul colesterolului sanguin care se asociaza cu boala cardiaca).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, 1-2 flacoane continuu, are efect de extragere a excesului de apa din testuri, in toate afectiunile in care se produc acumulari de lichide metabolice acide, grase, toxice, in organe).

Tratamentul natural in EDEMUL RENAL:

- Garlic Caps (1-0-1, dupa masa, 3 luni continuu, are functie de diuretic renal).

- Para Protex (1-1-0, in timpul mesei, 2 luni continuu, este antiseptic renal prevenind infectiile urinare).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu, creste rezistenta organismului si imbunatateste astfel drenajul substantelor toxice din organism).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, 1-2 flacoane continuu, are efect de extragere a excesului de apa din testuri si in plus actioneaza favorabil asupra epiteliului renal, cu stimularea activitatii rinichilor).

Tratamentul natural in EDEMUL PREMENSTRUAL:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, combate dezechilibrele hormonale si aparitia edemelor).

- Garlic Caps (1-0-1, dupa masa) sau Para Protex (1-0-1 dupa masa) au functie de antiseptic si diuretic renal.

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu, creste rezistenta organismului si imbunatateste astfel drenajul substantelor toxice din organism).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, actioneaza in directia remisiei edemelor si in sfera afectiunilor ginecologice).