Importanta folosirii suplimentelor alimentare in tratamente si terapii naturiste.

 

 

     In acest articol am sa incerc sa atrag atentia asupra impotantei folosirii suplimentelor alimentare de calitate in Produse si tratamente naturistemomentul in care ne hotaram sa ne tratam folosind diverse tratamente, terapii, remedii naturiste.

     O simpla cautare pe google dupa diverse tratamente naturiste ne demonstreaza ca piata este inundata de asemenea produse. Acum intervine rabdarea si priceperea dumneavoastra pentru a sorta si a face alegerea corecta. Nu toate suplimentele alimentare disponibile pe piata sunt si de calitate, dumneavoastra trebuie sa fiti atenti in primul rand la certificarile pe care le are acel supliment, unde este produs si nu in ultimul rand pretul. Nu este o regula dar in general ceva bun nu poate sa fie la un pret prea mic.

     Produsele CaliVita prezente pe site-ul nostru au trei certificari foarte importante:
- Ministerul Sanatatii din Romania.
- Food and Drug  Administration (FDA)  din SUA cel mai  dur forum  mondial in domeniu.
- Good Manufacturing Practice (GMP) reprezentand bunele practici la fabricarea  produselor.

Certificate calivita

     In primul rand este foarte important ce ne propunem, care sunt asteptarile noastre si cel mai important: cat Calivita, traieste sanatos!de realiste sunt asteptarile noastre. Daca suferi de o boala grava (de exemplu diverse forme de cancer) care necesita o medicatie prescrisa de doctor, orice tratament naturist alternativ nu poate sa vina decat ca o completare la tratamentul medicamentos clasic. Pentru astfel de afectiuni tratamentele naturiste nu pot decat sa aduca beneficii majore pentru sanatate dar in nici un caz nu pot sa le vindece.

     Orice tratament, terapie sau remediu naturist trebuie obligatoriu asociat cu schimbarea stilului de viata si a stilului alimentar. De exemplu daca dorim sa slabim, internetul este plin de tratamente minune, ne indopam cu niste pastile care ne ard grasimile peste noapte fara sa facem nimic, poti sa cumperi tuburi, tuburi...cu cat iei mai multe cu atat o sa slabesti mai mult. Come on! daca dumneavoastra credeti tampeniile acestea sau credeti ca a descoperit cineva pilulele minune care te slabesc fara sa faci nimic, sunteti perfect vinovat!

     CaliVita are cateva produse excelente care ne ajuta foarte mult in procesul de slabire. Aceste suplimente alimentare pentru slabit trebuie asociate cu o dieta echilibrata si cu exercitii fizice, ele vin ca o completare si ajuta organismul in lupta cu kilogramele in plus.

     Foarte importanta este si preventia, dupa ce ai racit sau ai luat o gripa nu prea mai ai ce sa faci decat sa ameliorezi simptomele si sa astepti sa iti treaca. Calivita are o excelenta vitamina C si un extraordinar stimulator al sistemului imunitar, Rhodiolin care va ajuta sa nu raciti sau sa luati o gripa asa usor. Daca avem grija de sistemul nostru imunitar in cea mai mare parte din cazuri vom reduce problemele noastre de sanatate in mare, mare parte.

     Stresul si fumatul sunt cei mai mari inamici ai sistemului imunitar, nu in ultimul rand si alimentatia joaca un rol important. Daca cititi acest articol inseamna ca va intereseaza sanatatea dumneavoastra deci foarte important este sa va lasati de fumat (de tot! este posibil prin foarte multa vointa, CaliVita are un produs foarte bun pentru fumatori, Smokerade) sa reduceti stresul cat se poate de mult (Rhodiolin este foarte bun impotriva stresului) si sa aveti o alimentatie cat mai echilibrata si cat mai sanatoasa  

     Pe site-ul nostru Alternative-naturiste.ro gasiti peste 100 de produse precum si catalogul de afectiuni si tratamente recomandate de medicul nostru specialist, este o unealta foarte puternica in gasirea remediului pentru afectiunea dumneavoastra. Catalogul contine peste 300 de afectiuni grupate pe sisteme.


Sabin Iliescu

Articole asemanatoare: