Rhodiolin - trandafirul muntilor

 

 In fiecare moment al zilei suntem expusi stresului. Responsabilitatile permanente de acasa si de la serviciu, conflictele, rhodiolinproblemele financiare, poluarea fonica si cea a mediului, toate constituie factori de stres, care, pe termen lung, sunt extrem de daunatori organismului. Rhodiola rosea, planta utilizata de secole, poate reprezenta solutia naturala la toate acestea.

 Rhodiola rosea. Este o planta care creste la o altitudine de 3.000 de metri, fiind numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”. Populatia din Asia de Est si Mijlocie o utilizeaza de mii de ani. Efectele sale benefice pentru sanatate au fost mentionate si in scrierile tibetanilor. Rhodiola rosea este un adaptogen special, cu nenumarate proprietati care o plaseaza mult Rhodiola roseainaintea altor substante adaptogene.

Conform informatiilor oferite de medicina populara, substantele sale active imbunatatesc rezistenta organismului, amelioreaza simptomele cauzate de stresul zilnic, sprijina sistemul nervos si au un efect revitalizant general.

Un alt ingredient activ al produsului este zincul, care contribuie la functionarea sanatoasa a sistemului imunitar, fiind necesar pentru diviziunea celulara si functionarea normala a organelor reproducatoare. Ajuta la mentinerea sanatatii in general, la mentinerea starii de alerta mentala si la vitalitatea organismului. Este recomandata in special celor expusi unui stres sau efort fizic si/sau psihic constant.

Sabin Iliescu

Afectiuni si simptome in care Rhodiolin este recomandat:

Anorexie, Efect antispastic, Apetit sexual scazut, Ajutor in cura de slabire - Absorbtia si arderea grasimilor,  Arteriopatie obliteranta, Astenie, Atacuri de panica, Bioritm - armonizarea fluctuatiilor de stare ale organismului, Bufeuri - valuri de caldura, Cancer - prevenire si antirecidiva, Cancer la san sau mamar, Cardiopatie ischemica, Chisturi ovariene, Colon iritabil, Convulsii febrile sau epileptice, Dementa senila - prevenire, Dependenta de droguri, Depresie, Dereglare hormonala, Dereglari bio-chimice la consumul de anticonceptionale, Dereglari bioritmice la decalajul de fus orar, Calmare dureri de cap - tip cefalee, Calmare dureri de cap - tip migrena, Ejaculare precoce, Electrosmog, Enterita, enterocolita, - Enurezis (incontinenta urinara) la Adulti, Epilepsie - ameliorare si tratament, Epistaxis - Hemoragia nazala, Fibrom uterin, - Frigiditate, Gastrita, Greata, Gusa nodulara, HematemezaHernie hiatala,  Hipertensiune arteriala, Hipoglicemie, Hipotiroidie, Impotenta - tratament pe mai multe directii, Incaruntirea prematura a parului, Infarct miocardic (prevenirea recurentelor), Infertilitate, Insomnie, Insuficienta cardiaca, Insuficienta suprarenala, Leucemie sanguina, Matreata, Memorie - imbunatatire, Menopauza problematica (ameliorarea simptomatologiei), Menstruatii neregulate, Miros neplacut al corpului, Nervozitate, Nevralgii - combatere, Nevroza, Obezitate - tratament, Oboseala cronica, Aritmie, palpitatii, tulburari de ritm cardiac, Par sanatos, Parkinson, Pelada - caderea masiva a parului, Pirozis

 

 

 

Produse naturiste Calivita: