Evening Primrose Oil

 

 Evening Primrose Oil mentine sanatatea si tineretea pielii si parului. Poate reprezenta un supliment excelent in curele de evening-primrose-oilslabire si este, de asemenea, foarte bun pentru inlaturarea simptomelor neplacute care preced menstruatia. In acelasi timp, ne sprijina si „sanatatea interioara” si ajuta la functionarea normala a inimii, la functionarea perfecta a articulatiilor si actioneaza ca un antioxidant eficient.

 Primula este o planta perena erbacee ornamentala, originara din America de Nord, care poate atinge o inaltime de 11,5 metri. Uleiul de primula contine doi acizi grasi nesaturati importanti: acidul linoleic si acidul gama-linoleic, ale caror efecte benefice sunt binecunoscute.Evening Primrose

 Acidul linoleic are un efect benefic asupra colesterolului total si LDL colesterolului, nivelului de trigliceride, sprijinind, prin urmare, circulatia si sistemul vascular, fiindca o piele frumoasa si un aspect ingrijit nu sunt doar o problema estetica.

 Acidul gama-linoleic poate ajuta la mentinerea sanatatii epiteliului si tesuturilor conjunctive, sprijinind astfel mentinerea tineretii si sanatatii pielii. Uleiul de primula are si alte efecte pozitive: s-a observat ca poate bloca aparitia simptomelor neplacute care preced menstruatia (sindromul premenstrual – PMS), poate sprijini functionarea sanatoasa a articulatiilor, iar datorita continutului sau de vitamina E reprezinta un compus antioxidant foarte eficient. Acidul linoleic si gama-linoleic se echilibreaza reciproc in organism.

Sabin Iliescu

Afectiuni si simptome in care Evening Primrose Oil este recomandat:

Acnee, Anemie feripriva - Anemia prin deficit de fier, Anexita, Boala Basedow Graves, Cancer ovarian, Cancer la san sau mamar, Candidoza genitala, Carcei si crampe musculare, Celulita, Chelire - stimularea procesului de crestere a parului, Chisturi ovariene, Dereglare hormonala, Anticonceptionale (efecte secundare), Dismenoree, Edeme - umflaturi, Exoftalmie, Fibrom uterin, Gigantism (Acromegalie), Ginecomastie, Gusa nodulara, Hipertiroidie, Hipoglicemie,  Hipotiroidie, Incaruntirea prematura a parului, Infertilitate - tratament pentru infertilitatea la femei, Insuficienta suprarenala, Lupus eritematos, Menstruatii neregulate, Miros neplacut al corpului, Obezitate - tratament, Osteomalacie,  Osteoporoza, Nanism hipofizar (Piticism), Psoriazis, Riduri - diminuare, Sindrom premenstrual, Spondiloza, Tiroidita autoimuna, Transpiratie abundenta - antisudorific, Unghii cu pete albe, Vitiligo


 

 

 

Produse naturiste Calivita: