arginine plus 

Arginina este un aminoacid esential care nu se poate produce singur in organism si al carui aport din exterior contribuie deosebit de favorabil la buna functionare a ficatului (atat preventiv cat si in afectiuni), precum si la dezvoltarea musculara sau in problemele de crestere
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 beauty formula

Produsul naturist Beauty Formula este un supliment alimentar ce combina intr-o formula complexa si unica minerale, vitamine, colagen, extracte din plante si aminoacizi pentru a oferi o solutie viabila de imbunatatire a sanatatii, calitatii si aspectului exterior al pielii, parului, unghiilor. 

Afla mai multe despre acest produs ...

 

 cholestone

Cholestone inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si vaselor de sange de acele depozite de grasimi amestecate cu produse metabolice toxice sau reactive care adesea ingreuneaza circulatia de-a lungul arterelor si functionarea corespunzatoare a organelor. Se recomanda un regim alimentar sarac in grasimi si cat mai multa miscare. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 L-Lysine

 Produsul natural pentru sanatate L-Lysine Plus de la Calivita este o combinatie de vitamina C cu aminoacidul L-lizina, asigurand ridicarea imunologica si energetica a organisemlor suferind de afectiuni ale pielii, dereglari acido-bazice, devitalizare fizica si psihica. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 liver aid

Liver Aid este un preparat natural pe baza de aminoacizi, minerale si colina, cu rol de sustinere a celulei hepatice in procesele uzuale care au loc la nivelul ficatului in fiecare secunda. Produsul se recomanda atat celor care doresc sa previna suprasolicitarea sau dereglarile functionale/organice la acest nivel, cat si ca tratament alternativ in afectiunile cronice de ficat.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 oxy crystal

OxyCrystal este un supliment de oxigen biologic activ in solutie de apa saracita in deuteriu si structurata magnetic; beneficiile terapeutice ale produsului sunt numeroase si adesea spectaculoase prin faptul ca reuneste proprietatile antitumorale, anti imbatranire si anti infectioase ale apei saracite in deuteriu.  
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 hgh suport

HGH Support de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

oxy max 

Oxy Max este un supliment alimentar lichid cu o concentratie ridicata de oxigen biologic stabilizat, a carui menire este sa asigure oxigenarea in profunzime a intregului organism, pana la nivel de celula. Este util persoanelor care sufera de probleme circulatorii, respiratorii, tumorale si de vitalitate. Se recomanda bolnavilor la pat. 
Afla mai multe despre acest produs ... 

 

 culevit

Produsul Culevit a fost special gandit ca antitumoral si anticancerigen, compozitia sa fiind aleasa pe principiul substantelor active a caror menire este aceea de a suprahrani celulele canceroase pana la declansarea in interiorul acestora a unui mecanism intern de suprasaturatie si autodistrugere. Fenomenul nu afecteaza celulele sanatoase. 
Afla mai multe despre acest produs ...

 

 vein protex

Produsul Vein Protex de la Calivita suplimenteaza pe cale alimentara necesarul de substante din organism care ajuta procesele de refacere a venelor afectate de tromoze, cheaguri, vascuozitatate sanguina ridicata, accidente soldate cu leziuni fizice la acest nivel. Este un produs care actioneaza pe mai multe planuri in directia sustinerii sanatatii sistemului venos. 
Afla mai multe despre acest produs ...