Ocean 21

 

 Chiar si la inceputul secolului 21, vegetatia oceanelor – comparativ cu plantele care cresc pe uscat si se hranesc din sol – este relativ intacta. Ocean 21 contine mai mult de 200 de substante biologic-active benefice pentru organism (8 tipuri de alge marine, plante, vitamine, antioxidanti, 60 de substante minerale, 24 de aminoacizi si enzime).

Ocean 21 Algele marine

 Algele marine au un continut foarte ridicat de iod. Iodul este necesar pentru sinteza de hormoni tiroidieni, fiind indispensabil pentru un metabolism adecvat si pentru procesele de termogeneza din organism. Algele marine sunt bogate in proteine, aminoacizi si enzime si, datorita continutului ridicat de minerale (fier, calciu, potasiu, magneziu, seleniu) si vitamine, sprijina functionarea sanatoasa a organismului. Cantitatea ridicata de fibre pe care o contin ajuta la functionarea normala a  motilitatii intestinale.

Aloe vera

 Aloe Vera apartine familiei liliaceelor, fiind una dintre plantele cele mai cunoscute si utilizate de pe glob. Contine aproape 200 de tipuri de substante biologic-active, printre care numeroase vitamine si minerale. Poate fi folosita atat intern, cat si extern, si are un efect excelent asupra organismului.

Pau d’Arco

 Este cunoscut si sub denumirea de lapacho sau arborele furnicilor. Scoarta acestui copac, originar din junglele Anzilor, si care poate supravietui chiar si 700 de ani, are un continut foarte ridicat de minerale. Este bogata in potasiu, calciu si fier, precum si in substante antioxidante (vitamina C, seleniu) si vitamine. Este folosita de sute de ani in medicina populara. Ocean 21 poate reprezenta un supliment excelent in curele de detoxifiere; vitalizeaza si energizeaza, sprijina procesele fiziologice din organism.

Ocean 21  Compozitia/15 ml: Combinatie brevetata 3750,165 mg; Suc de aloe Vera (din frunze) 1000 mg

Combinatie brevetata de extract de alge marine: 1550 mg

Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Chondrus crispus, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Porphyra yezoensis, Palmaria palmata, Ulva lactuca, Extract de Pau D’ Arco  550 mg (de zece ori concentrat), Suc concentrat de merisor 300 mg, Extract de sfecla rosie 175 mg, Extract de morcovi 75 mg, Complex de minerale 0,165 mg

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: