Panax Ginseng

 

 Ginsengul este cultivat in Orientul Indepartat de peste 4000 de ani, dar probabil ca omenirea il utilizeaza de mii de ani. In perioadele de efort fizic si mental intens, creste vitalitatea si toleranta la stres intr-un mod natural.

Panax Gingseng Ginsengul este o planta perena, originara din estul Asiei, Siberia si America de Nord. In comert se gasesc mai multe tipuri de ginseng – coreean, chinezesc, american, siberian – si toate apartin familiei Araliacae. Pretioasele sale substante biologic-active sunt extrase din radacina. Ginsengul este utilizat in intreaga lume ca supliment alimentar. Compusii responsabili pentru efectul benefic al acestuia, asa-numitele ginsenozide, reduc simptomele cauzate de stres si cresc performanta mentala si fizica.

 Ginsengul contine si numeroase alte substante biologic-active, de exemplu, saponine, fitosteroli, aminoacizi si vitamine. Ginsengul poate fi consumat pentru cresterea performantei fizice, a capacitatii de concentrare, in caz de oboseala, extenuare, efort sporit, deoarece ajuta la mentinerea unei forte fizice si mentale adecvate. Consumul sistematic de ginseng poate fi de folos tuturor, indiferent de varsta si sex, in special in perioadele de efort fizic si mental intens. Nu degeaba in China este supranumit radacina vietii.

Panax Ginseng Compozitia/tableta: Ginseng coreean  500 mg

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: