Pure Yucca

 

 Yucca, denumita si „pomul vietii”, este o planta cu proprietati deosebite de detoxifiere, curatare si intarire a sistemului imunitar, datorate in special saponinei din compozitie. Aceasta substanta este folosita in medicina populara datorita efectului ei mucolitic, dar are si o actiune detoxifianta semnificativa.

Pure Yuca de la calivita Yucca este o planta endemica vesnic verde, originara din Statele Unite, Mexico si Insulele Caraibe. O serie de plante (cum ar fi, de exemplu, papadia, urzica si coaja de salcie alba) sunt capabile sa accelereze eliminarea reziduurilor din organism, prin diureza si accelerarea metabolismului, imbunatatind in mod semnificativ sanatatea. Yucca are un efect similar, insa mult mai puternic. Secretul plantei yucca consta in capacitatea sa de a supravietui in conditii climaterice extreme. Extractul de yucca contine o serie de enzime, saponina, clorofila, antioxidanti si alte substante active. Efectele sale benefice se datoreaza in special ingredientului saponina, o substanta naturala cu efect asemanator steroizilor, care, daca este administrata in doza recomandata, nu are nici un efect secundar si nu afecteaza sistemul digestiv, spre deosebire de steroizii de origine animala si artificiali. Accelereaza descompunerea substantelor organice in intestine, curatand in mod natural colonul. Astfel, ajuta la absorbtia completa a nutrientilor necesari.

• Pe durata unui program de purificare, este foarte importanta cresterea consumului de lichide; prin urmare, capsulele trebuie administrate cu 1-2 pahare mari de apa. Trebuie sa consumam 2-3 litri de lichide zilnic, pentru a facilita eliminarea reziduurilor din organism.

• La inceputul tratamentului cu yucca poate fi observata cresterea cantitatii de urina, aparitia diareei, scaderea glicemiei si a nivelelor de potasiu. Aceste simptome sunt rezultatul accelerarii metabolismului si al efectului de detoxifiere si pot fi inlaturate daca se respecta instructiunile de dozare, in paralel cu o dieta adecvata sau pe baza de plante, conceputa de un dietetician.

• Copiii sub 10 ani pot consuma produsul doar sub supraveghere medicala.

• Pulberea de tulpina de yucca contine cele mai multe substante active.

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: