Triple-Potency Lecithin, Super Soya Lecithin

 

 Lecitina este o substanta extrem de populara in zilele noastre, cu multiple efecte benefice. Este o Super Soya Lecithinsubstanta naturala care poate fi gasita si in organismul uman. Printre altele, intra in compozitia membranei celulare si a proteinelor, joaca un rol important in functionarea sistemului nervos si ajuta la mentinerea unui nivel normal de colesterol. Lecitina contribuie la functionarea adecvata a proceselor vitale si ne sprijina sanatatea.

 Lecitina este o substanta naturala gasita si in organismul uman. Intra in compozitia membranelor celulare si a anumitor proteine responsabile cu transportul grasimilor. Printre sursele naturale de lecitina se numara galbenusul de ou, ficatul, cerealele integrale, diferite tipuri de plante leguminoase cu pastai, in special soia. Cu toate acestea, foarte putini ii cunosc avantajele extraordinare. Principalele sale ingrediente sunt colina si inozitolul.

Colina are o importanta cruciala pentru structura membranelor biologice (peretii meningelui). Adesea se ataseaza de vitamine si converteste colesterolul in substante hidrosolubile, prevenind astfel depozitarea lui in ficat si in peretii arterelor. Joaca, de asemenea, un rol important in mentinerea circulatiei sanguine.

Inozitolul se gaseste in alimentele de origine vegetala (de exemplu, in soia). O mare cantitate de inozitol este depozitata intriple-potency Lecitin creierul uman. el mai important rol al colinei si inozitolului este transmiterea impulsurilor nervoase, dar aceste substante sunt eficiente, de asemenea, si ca „fat burners”, adica substante cu rol in descompunerea grasimilor.

Se recomanda a fi consumata sistematic de catre persoanele care depun efort fizic (practica un sport sau depun un alt tip de efort fizic intens), deoarece mentine circulatia sanguina normala si functionarea adecvata a articulatiilor. Lecitina „triple-potency” (cu putere tripla) nu contine ulei de soia, ci concentrat de ulei de soia. Ce inseamna aceasta in practica? Inseamna ca, de exemplu, o persoana care a consumat anterior cate o capsula de lecitina de trei ori pe zi va putea consuma acum o singura capsula din acest produs, zilnic. Efectul sau este triplat, dar continuu, la fel ca al lecitinei traditionale.

 Super Soya Lecithin

Compozitia/capsula: Lecitina din soia 1200 mg (care contine fosfatidil colina 180 mg)

Triple-Potency Lecithin

Compozitia/capsula: Complex fosfatidic extras din soia 1200 mg (care contine fosfatidil colina minim 420 mg)

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: