Shark Aid

 

 Rechinii exista pe Terra de peste 400 de milioane de ani, pastrandu-si o morfologie nemodificata. Acesti Shark aidasa-numiti pesti cartilaginosi se bucura de o sanatate excelenta, care i-a ajutat sa supravietuiasca atata timp. Sub forma de supliment alimentar, cartilajul rechinilor sprijina functionarea sanatoasa a articulatiilor.

 Rechinul este considerat un organism perfect de catre oceanologi. Rechinii exista pe Terra de peste 400 de milioane de ani si in tot acest timp nu si-au modificat morfologia. Rechinii nu dorm niciodata, nu se odihnesc niciodata si, cu toate acestea, sunt foarte puternici si sanatosi, fapt de care cercetatorii si-au dat seama recent. Care este secretul rechinilor? Probabil motivul pentru care aceste vietuitoare au reusit sa supravietuiasca o perioada atat de indelungata este organismul lor. Structura corpului, organele de simt si rezistenta lor sunt perfecte. In plus, rechinii au un singur dusman: omul. Nu au oase, ci doar cartilaje, care reprezinta 6-8% din greutatea totala a organismului lor. Puternicul si eficientul sistem imunitar al rechinilor este cu adevarat remarcabil. Contacteaza foarte rar infectii si ranile lor se vindeca foarte rapid. Trasatura caracteristica a sistemului imunitar al rechinilor este ca produce si pune in circulatie incontinuu anticorpi, in timp ce sistemul circulator al oamenilor este in general „amortit”, activandu-se doar daca trebuie sa lupte impotriva vreunei infectii.

 Shark Aid este un supliment alimentar care contine cartilaj de rechin. Ingredientele active ale cartilajului de rechin contribuie la functionarea normala a articulatiilor si la condrificarea normala. Se recomanda in special sportivilor si persoanelor care depun un efort fizic intens si isi suprasolicita articulatiile. Se recomanda, de asemenea, si persoanelor in varsta, pentru optimizarea functionarii sanatoase a articulatiilor si pentru condrificarea normala.

Shark Aid Compozitia/tableta:

Cartilaj uscat si macinat de rechin 750 mg

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: