VitalWoman

 

 Acest produs contine plante folosite de sute de ani in medicina populara, bogate in vitamine si minerale; vital womanmai mult, celelalte substante active din compozitia sa sprijina activ procesele vitale din organismul femeii.

 In epoca noastra marcata de stres si epuizare, tensiunea, starile depresive si dorinta sexuala scazuta sunt simptome foarte frecvente. Unul dintre motive este lipsa unei alimentatii echilibrate, necesare pentru mentinerea armoniei fizice si mentale si a echilibrului organismului, care este rezultatul interactiunii a trei factori: „hrana fizica”, „hrana energetica” si „hrana emotionala”. Prin „hrana energetica” facem referire la mediul inconjurator si la relatiile umane. Daca in aceasta zona predomina efectele negative, atunci si factorii „hranei emotionale” vor avea de suferit. „Hrana emotionala” ne este oferita de familie, prieteni, experiente culturale, activitate fizica si viata emotionala, care este completata de relatia cu partenerul.

 Pentru combaterea starilor cauzate de lipsa de energie, plantele sunt folosite la scara larga in fiecare cultura. Acestea actioneaza la nivelul „hranei fizice”, dar, de asemenea, joaca un rol important in crearea unui echilibru intre acesti trei factori. Astazi, datorita informatiilor obtinute din diferite surse, au fost create produse excelente, cum ar fi, de exemplu, Vital Woman. Ingredientele sale naturale, pe baza de plante, au efecte generale de mentinere a starii de sanatate si a formei fizice, de imbunatatire a performantei fizice, precum si efecte de crestere a dorintei sexuale. Catuaba poate imbunatati conditia fizica. Radacina de Unicorn contine saponina cu efect estrogen. Guarana contine cofeina. Maca, planta numita si ginsengul amazonian, energizeaza organismul si are efecte stimulatoare. Suma este bogata in aminoacizi, vitamine si minerale.

VitalWoman   Compozitia/tableta:

Damiana  100,0 mg; Suma 100,0 mg; Maca 100,0 mg; Radacina de Sarsaparilla 50,0 mg; Saw palmetto 50,0 mg; Catuaba 25,0 mg; Radacina de Unicorn  25,0 mg; Extract de guarana  100,0 mg; (std. 22% cofeina)

Sabin Iliescu

 

 

Produse naturiste Calivita: