VitalMan

 

 Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea. Viata sexuala ne vital manafecteaza toate celelalte aspecte ale vietii si invers. Tensiunea nervoasa si epuizarea psihica ne influenteaza negativ viata sexuala. Unele plante folosite in mod traditional in medicina populara sprijina eficient activitatea sexuala normala.

 Catuaba imbunatateste conditia fizica si stimuleaza sistemul nervos. Cofeina din guarana are efect stimulant, putand influenta benefic performanta fizica. De asemenea, creste rezistenta organismului. Radacina de liriozma(Muira puama) este mentionata de indienii amazonieni, fiind considerata „copacul potentei” sau „radacina barbatilor”. Contine betasitosterina, care, pe langa intensificarea activitatii sexuale, sprijina metabolismul si sistemul nervos. Maca creste libidoul si instinctele sexuale, este un stimulent general, fiind numit si ginsengul amazonian.

 Ginsengul siberian (Eleuterococcus senticosus)  are o actiune extrem de benefica in cazul barbatilor, imbunatateste capacitatea de adaptare si de rezistenta la stres a organismului si optimizeaza starea generala si conditia fizica. Datorita efectului sau de crestere a fortei si energiei, este foarte popular si in randul sportivilor. Urzica (Urtica dioica) , pe langa faptul ca sprijina metabolismul, intervine si in functionarea normala a prostatei.

VitalMan   Compozitia/tableta: Extract de guarana 100,0 mg; (std. 22% cofeina); Ginseng siberian  100,0 mg; Muira Puama 100,0 mg; Damiana 50,0 mg; Radacina de Sarsaparilla 50,0 mg; Maca  50,0 mg; Urzica 50,0 mg; Catuaba 25,0 mg

Sabin Iliescu

 

Produse naturiste Calivita: