Unul dintre avantajele indisputabile ale MLM-ului este că, mai devreme sau mai târziu, angajamentul şi dăruirea reale faţă de construcţia reţelei îţi vor oferi libertatea -- vei putea trăi şi munci independent, fără a da raportul niciunui şef sau angajator; că nu va trebui să te prezinţi la locul de muncă la o anumită oră şi îţi vei putea face programul cum îţi convine.

Alege calivita mlm


Haideţi să analizăm mai atent motivele pentru care ar trebui să devenim liber profesionişti.

1. Siguranţa jobului
În urmă cu o generaţie sau două, lansarea în afaceri era considerată riscantă şi se credea că joburile cele mai sigure sunt cele din marile companii. "Asta m-a învăţat tatăl meu sărac," spune Robert Kiyosaki, autorul cărţii Tată bogat, tată sărac. "Acum, a fi angajatul unei corporaţii tradiţionale a devenit opţiunea riscantă."

2. Venit mai mare
O anchetă a Federal Reserve din SUA arată că valoarea netă a unei gospodării medii de întreprinzător este de cinci ori mai mare decât cea a angajaţilor din companiile tradiţionale. În condiţiile economice din zilele noastre, acest lucru înseamnă că cei care au o afacere proprie au şanse de cinci ori mai mari de a ieşi din recesiune, deoarece şi-au creat venit prin intermediul afacerilor proprii.

3. Libertate
Când tu eşti propriul tău şef, tu alegi cu cine lucrezi, cum lucrezi şi când lucrezi. Omul de radio, expertul în business şi autorul de bestselleruri Dave Ramsey a exprimat acest lucru în felul următor: "Mass-media a prezentat lucrurile într-o lumină foarte proastă anul acesta. Adevărul e însă altul: mulţi oameni au fost concediaţi de la joburile pe care oricum le urau. Multe persoane, în loc să stea acasă şi să ofteze, au folosit libertatea astfel obţinută pentru a se gândi la ce vor să facă cu adevărat când vor creşte. Ai idei? Pune-le în practică!"

Devino Membru CaliVita, ai numai avantaje!

Articole interesante: