Fiecare anotimp aduce multe schimbări cărora trebuie să ne adaptăm, astfel încât organismul nostru să nu aibă de suferit.

În sezonul rece, datorită unei perioade mai scurte de expunere la razele soarelui şi a consumului scăzut de legume şi fructe proaspete, corpul nostru consumă energie din rezervele proprii. Aceasta este perioada în care infecţiile virale şi astenia sunt foarte frecvente.

Vrei să îţi recapeţi vitalitatea şi să îţi întăreşti sistemul imunitar?

Soluţia CaliVita


Am adunat din darurile pământului, apei şi soarelui tot ceea ce este mai bun şi le-am concentrat în patru produse care îţi vor reda vitalitatea şi tonusul de care ai nevoie!

intareste sistemul imunitar

Cum acţionează?

Ocean 21
 
- alge şi aloe vera pentru detoxifierea organismului şi sprijinul sistemului imunitar.

Siropul Ocean 21 este un produs naturist complex, cu o compozitie exclusiv vegetala. Principalele sale ingrediente sunt extractul din frunze de Aloe Vera, o combinatie brevetata de extracte din alge marine, planta cu multiple beneficii terapeutice Pao D'Arco, sfecla rosie, morcovii si merisorul.


Organic Noni
- produs organic cu efect antibacterian, antiviral şi antimicrobian, stimulează funcţionarea echilibrată a organismului şi îmbunătăţeşte rezistenţa corpului.

Preparatul sub forma de suc din extract concentrat de Noni de la Calivita este unul dintre produsele naturiste cele mai complexe prin faptul ca substantele enzimatice incorporate pot declansa in corp efecte in lant pornind de la nivelul functional de baza - al celulei - pana la nivelul sistemului hormonal, imunitar si nervos in ansamblu.

ZenThonic - superconcentrat din extracte de fructe,
pe bază de mangostan, cu un conţinut ridicat de antioxidanţi special creat pentru cei cu probleme cardiovasculare sau pentru persoanele care duc o viaţă stresantă.

Zen Thonic este un produs naturist modern si deosebit de complex prin puterea de actiune data de substantele numite "xantone"continute in extractul din fructul tropical Mangosten. Actiunea lor primordiala este protejarea celulelor de aberatii, distrugeri si mutatii, cu actiune benefica imediata in sfera tumorilor, carcinoamelor, metastazelor, a sistemului nervos si imunitar.

Low Deuterium Oxy Cristal
– concentrat de apă sărăcită în deuteriu pentru stimularea metabolismului şi energizarea corpului.

OxyCrystal este un supliment de oxigen biologic activ in solutie de apa saracita in deuteriu si structurata magnetic; beneficiile terapeutice ale produsului sunt numeroase si adesea spectaculoase prin faptul ca reuneste proprietatile antitumorale, anti imbatranire si anti infectioase ale apei saracite in deuteriu.

Patru produse, patru maxi-beneficii: detoxifiere, întărire a sistemului imunitar, protecţie antioxidantă şi energizare!

Articole interesante: