Perioada de iarnă cu zilele scurte şi friguroase este aproape inevitabil însoţită de excese culinare dificile pentru ficat, cu o alimentaţie predominant bazată pe grăsimi, lipide şi glucide.

Protejare ficat


Deşi organismul scapă în mod natural de toxine în fiecare zi, există perioade când acesta este supraîncărcat şi i-ar fi de folos un pic de ajutor. Când toxinele sunt în exces, îngreunează în primul rând funcţionarea normală a ficatului şi rinichilor.

Ficatul are un rol esenţial în procesul metabolic al lipidelor, glucidelor şi proteinelor, având totodată şi funcţia de purificare a sângelui. Chiar şi persoanele cu un stil de viaţă echilibrat pot avea nevoie de ajutor pentru a menţine sănătatea ficatului la cote maxime.

Soluţia CaliVita

CaliVita îţi oferă o formulă hepatoprotectoare complexă care sprijină purificarea şi regenerarea ficatului tău!

Ţine colesterolul sub control! Alege Arginine Plus şi Cholestone

Arginine Plus

Arginina este un aminoacid esential care nu se poate produce singur in organism si al carui aport din exterior contribuie deosebit de favorabil la buna functionare a ficatului (atat preventiv cat si in afectiuni), precum si la dezvoltarea musculara sau in problemele de crestere.

Cholestone

Cholestone inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si vaselor de sange de acele depozite de grasimi amestecate cu produse metabolice toxice sau reactive care adesea ingreuneaza circulatia de-a lungul arterelor si functionarea corespunzatoare a organelor. Se recomanda un regim alimentar sarac in grasimi si cat mai multa miscare.

Cui recomandăm aceste produse?

  • Persoanelor cu predispoziţie la afecţiuni cardiovasculare din cauza colesteolului mărit, arginina fiind cunoscută mai ales pentru efectul detoxifiant asupra ficatului.
  • Celor care îşi doresc o circulaţie sanguină sănătoasă.
  • Tuturor celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă complexă.
  • Persoanelor care au o alimentaţie bogată în grăsimi şi glucide, aceste produse fiind vitale în menţinerea colesterolului din sistemul circulator în limite normale.

Articole interesante: