Rolul sistemului digestiv este unul esenţial pentru menţinerea sănătăţii. Practic, un sistem digestiv sănătos este cel care asigură buna funcţionare a întregului organism!

sanatos si fericitAlimentaţia nesănătoasă, sedentarismul, stresul, fumatul şi consumul excesiv de cafeină şi alcool, sunt obiceiuri care ne afecteazaă, în mod direct, digestia.

Te confrunţi cu probleme digestive, extrem de neplăcute, precum diareea, constipaţia, gastrita, balonarea, greaţa sau arsurile la stomac?
 

Soluţia CaliVita

Completează-ţi dieta zilnică cu ProbioBalance, tableta masticabilă cu 4 miliarde UFC (unităţi formatoare de colonii) de probiotice.

Acestea contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infecţiilor diareice şi refacerea florei intestinale distruse.

ProbioBalance - Acest produs este o combinatie intre bacterii intestinale benefice  si substante speciale ce constituie hrana acestor bacterii. Produsul este deosebit de util in repopularea si stabilizarea florei intestinale dupa afectarea sa in urma consumului de antibiotice, alcool, mancaruri prea grele, acide, condimentate, precum si pentru asigurarea unui tranzit intestinal sanatos.

Recomandări:
• Persoanelor care doresc să-şi refacă flora intestinală după un tratament cu antibiotice;
• Pentru prevenirea bolilor diareice şi ca adjuvant în tratamentul acestora;
• Pentru menţinerea şi întărirea echilibrului florei intestinale.

Articole interesante: