putere de concentrare scazuta, stres examene


Examene … teste naţionale … bacalaureat …

Îţi sună cunoscut?

Cu toţii ştim că stresul şi puterea scăzută de concentrare sunt cele mai comune probleme ale tinerilor aflaţi în pragul sesiunii. Organismul are nevoie de susţinere în perioadele de efort intelectual când consumul energetic creşte şi este nevoie de propriul program de alimentaţie sănătoasă şi de suplimente alimentare.

Soluţia CaliVita

Pentru perioada încărcată a examenelor îţi venim în ajutor cu suplimente naturale care menţin funcţionarea normală a sistemului nervos şi a creierului, îmbunătăţesc memoria şi concentrarea, şi cresc nivelul de performanţă mentală.

Omega 3 concentrate

Omega 3 este un preparat pe baza de ulei de peste concentrat, cu rol benefic in sfera afectiunilor circulatorii, in stres, depresie si probleme neuro-psihice unde actioneaza prin stimularea tonusului cerebral, totodata potejeaza celulele, testurile si organele corpului de transformari si mutatii maligne, este de asemenea indicat in afectiunile cronice reumatismale si in afectiunile pieli.

Energy and Memory

Energy & Memory este un produs complex a carui principala menire este sa aduca muschii si creierul in stare de alerta, sa invioreze simturile, sa stimuleze capacitatea neuronala naturala de memorizare si sa protejeze organismul supus la efort mai ales pe parte imunitara.

Super Soya Lecithin 100 capsule, Super Soya Lecithin 250 capsule si Triple Potency Lecithin

Lecitina de la Calivita este un ulei disponibil in forma incapsulata, extras din Soia, avand concentratie ridicata de colina si inozitol, principalele substante care intra in compozitia celulei neuronale si totodata a membranei celulare din aproape toate tesuturile corpului. Ajuta in afectiunile neuropsihice, metabolice, articulare, digestive.

Cui recomandăm aceste produse?

  • Tuturor celor care doresc să-şi menţină sănătatea sistemului nervos şi circulator;
  • Persoanelor care doresc să-şi stimuleze concentratrea şi să-şi menţină prospeţimea mentală;
  • Celor care trec prin perioade de stres mental intens.

Articole interesante: