Noul Bioharmonex

Biorezonanţă, biostimulare electromagnetică, frecvenţe distorsionate… Aceste expresii sună criptic pentru multă lume, însă, de fapt, nu sunt atât de complicate pe cât par. Citeşte în continuare şi vei descoperi cum funcţionează şi ce înseamnă de fapt!

Terapia prin biorezonanţă este o terapie energetică în timpul căreia vibraţiile electromagnetice „disfuncţionale” sunt eliminate din organismul uman, iar vibraţiile sănătoase slabe sunt amplificate, astfel încât funcţionarea normală a organismului să fie restabilită.

Cum se utilizează?

Astăzi aparatele de biorezonanţă sunt disponibile şi uşor de utilizat de toată lumea, fiind concepute specific pentru uzul la domiciliu. Nu sunt potrivite pentru diagnosticare, ci pentru diferite terapii, în special în scop preventiv. Aceste aparate au instalate game de frecvenţă elaborate, care ajută la refacerea echilibrului organismului. Astfel se poate menţine o biostimulare electromagnetică continuă, fără supraveghere medicală.

În plus...

CaliVita a creat BioHarmonex 4.0 după mai mult de 10 ani de perfecţionare. Acesta este mai mult decât un simplu dispozitiv de biorezonanţă, fiind dotat cu fototerapie, o listă de programe extensibilă şi cu un consultant personal de stil de viaţă MyBio.

Programe noi

Cel puţin 30% dintre persoane prezintă tulburări de somn, iar lipsa de somn poate cauza oboseală, somnolenţă, depresie, performanţă scăzută la locul de muncă şi risc crescut de accidentare. Dacă faci parte dintre aceste persoane, avem veşti bune pentru tine!

Noul BioHarmonex îţi oferă câteva programe pentru sprijinul somnului: „Nopţi nedormite” se recomandă celor care dorm foarte prost, adorm greu sau se trezesc des din somn, în timp ce „Somn odihnitor 2 ore” este un program ce sprijină somnul profund şi odihna activă pentru o regenerare scurtă de după masă.

Pe lângă acestea, noul nostru aparat de biorezonanţă prezintă numeroase inovaţii, cum ar fi „Programul osos”, recomandat copiilor şi adolescenţilor în curs de dezvoltare, persoanelor în vârstă şi sportivilor, sau „Mahmureală”, care îi poate ajuta nu doar pe cei care suferă de simptomele abuzului de alcool, ci şi pe cei care duc un stil agitat de viaţă.

Articole interesante: