Plata se face ramburs la primirea coletului, atunci TRANSPORTUL va fi:

 Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.

  • in cazul livrarii prin Posta Romana, taxele sunt cele percepute in mod uzual pentru un pachet cu ramburs.  In cazul in care valoarea produselor comandate depaseste 400 lei, firma CaliVita suporta integral taxele postale, dvs. achitand numai contravaloarea produselor.

  • in cazul livrarii prin Curierat Rapid, taxele sunt cu aproximativ 50% mai mari decat cele ale Postei. Daca valoarea produselor comandate depaseste 400 lei, firma CaliVita suporta integral taxele de curierat, dvs. achitand numai contravaloarea produselor.


Iata mai jos o taxele de livrare practicate de Posta Romana, respectiv serviciul de curierat rapid:

 

Valoarea coletului
(in RON)
Taxe Posta Romana
(in RON)
Taxe curierat rapid
(in RON)
1 - 400 lei
7 lei
15 lei
peste 400 lei
0 lei
0 lei

 

Daca sunteti din strainatate (cu domiciliu temporar sau permanent in exteriorul Romaniei), puteti comanda produsele in aceeasi maniera (din formularul de mai jos). Avand filiale si depozite in mai multe multe locatii din Europa si de pe continentul American, firma poate onora comenzi externe cu minim posibil de resurse financiare, efort si timp. La receptionarea comenzii, va vom oferi - printr-un scurt mail de raspuns - mai multe informatii despre expedierea produselor catre locatia dvs. si despre modalitatile de plata.

_______________________________________

Pentru noi, echipa Alternative-naturiste.ro, si pentru producatorul Calivita International, este foarte important ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele achizitionate.
Asadar, pentru orice eventuala nemultumire
, va oferim GARANTIA CALITATII, adica posibilitatea sa returnati produsele fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului, urmand sa va primiti integral banii inapoi.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0722 220 075 sau email: alternative.naturiste@gmail.com

 Cum Cumpar ?

Cum Platesc ?

 Detalii despre Livrare