Detalii despre livrarea coletelor pe teritoriul Romaniei:

-  Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 2-3 zile de la procesarea comenzii.

Observatie: Clientii ne-au semnalat cazuri in care mandatul de notificare de la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese deja la Oficiul Postal de care apartine. In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.

 

-  Prin Curierat Rapid, serviciu asigurat de firmele GLS si Cargus (in functie de zona geografica), disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Durata de livrare este intre 24 si 48 de ore de la procesarea comenzii.

Observatie:  Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact - in special nr. de telefon - necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este asadar necesar sa ne comunicati in formularul de comanda cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.

 

________________________________________________

TRANSPORT GRATUIT prin Curier Rapid si Posta Romana la toate comenzile indiferent de valoare daca plata se face in avans in contul firmei

Dovada platii trebuie trimisa pe email la alternative.naturiste@gmail.com  impreuna cu urmatoarele date:

-          Nume, prenume

-          Adresa de livrare

-          Modalitatea prin care doriti sa fie livrat coletul catre dumneavoastra, curier rapid sau posta romana

-          Telefonul dumneavoastra (numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate)

-          Produsele comandate si cate bucati doriti din fiecareDaca plata se face ramburs la primirea coletului, atunci TRANSPORTUL va fi:

  • in cazul livrarii prin Posta Romana, taxele sunt cele percepute in mod uzual pentru un pachet cu ramburs.  In cazul in care valoarea produselor comandate depaseste 400 lei, firma CaliVita suporta integral taxele postale, dvs. achitand numai contravaloarea produselor.

  • in cazul livrarii prin Curierat Rapid, taxele sunt cu aproximativ 50% mai mari decat cele ale Postei. Daca valoarea produselor comandate depaseste 400 lei, firma CaliVita suporta integral taxele de curierat, dvs. achitand numai contravaloarea produselor.


Facturarea si expedierea produselor Calivita se va face de catre:

S.C. California Fitness Romania S.R.L. 

Sediul: Str. Aviatorilor, Nr, 18, Timisoara.
Cod Unic de Inregistrare: RO8882432 
Of. Registrul Comertului: J35/1369/1996 


 ► Plata produselor se va face in momentul receptionarii coletuli, la oficiantul postal sau la curier. Pretul platit de dumneavoastra pentru produse este cel mai mic pret de distributie din Romania pentru vanzarea in magazine si pe internet. Calificarea pentru promotia lunii, este aplicata automat - prin programul de calculator - in momentul facturarii produselor comandate, daca sunt indeplinite conditiile promotionale.


 Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.


Iata mai jos o taxele de livrare practicate de Posta Romana, respectiv serviciul de curierat rapid:

 

Valoarea coletului
(in RON)
Taxe Posta Romana
(in RON)
Taxe curierat rapid
(in RON)
1 - 400 lei
7 lei
15 lei
peste 400 lei
0 lei
0 lei

 

Daca sunteti din strainatate (cu domiciliu temporar sau permanent in exteriorul Romaniei), puteti comanda produsele in aceeasi maniera (din formularul de mai jos). Avand filiale si depozite in mai multe multe locatii din Europa si de pe continentul American, firma poate onora comenzi externe cu minim posibil de resurse financiare, efort si timp. La receptionarea comenzii, va vom oferi - printr-un scurt mail de raspuns - mai multe informatii despre expedierea produselor catre locatia dvs. si despre modalitatile de plata.

_______________________________________

Pentru noi, echipa Alternative-naturiste.ro, si pentru producatorul Calivita International, este foarte important ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele achizitionate.
Asadar, pentru orice eventuala nemultumire
, va oferim GARANTIA CALITATII, adica posibilitatea sa returnati produsele fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului, urmand sa va primiti integral banii inapoi.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0722 220 075 sau email: alternative.naturiste@gmail.com

 Cum Cumpar ?

Cum Platesc ?

 Detalii despre Livrare