• La reducere!
Afacerea CaliVita - investeste in viitorul tau. Munceste pentru tine.
  • Afacerea CaliVita - investeste in viitorul tau. Munceste pentru tine.

Afacerea CaliVita - investeste in viitorul tau. Munceste pentru tine.

1.990,00 RON
995,00 RON Salveaza 50%
cu TVA

Sistemul MLM CaliVita este un sistem global unic, care opereaza in peste 30 de tari. Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial. In plus pentru numai 1000 de lei beneficiezi de un website cum este acesta pe care navighezi in acest moment.

Cantitate
In Stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ce reprezinta afacerea CaliVita:

 

 

     Afacerea CaliVita este bazata pe sistemul Multi Level Marketing (MLM). Sistemul MLM CaliVita este Afacerea Calivitaun sistem global unic, care opereaza in peste 30 de tari. Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial. Distribuitorii Retelei pot cumpara produsele la pret de Distribuitor si apoi le pot vinde la un pret de vanzare cu amanuntul, realizand astfel un profit de 25%. De asemenea acestia isi pot sponsoriza prietenii, cunostintele si membri familiei sa devina Distribuitori in Retea. Ajutandu-i si pe altii sa atinga succesul in Retea, Sponsorul are numai de castigat. Reteaua creste ca ramurile unui copac iar pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica. Distribuitorii sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

Iata cateva motive de a alege sa devii distribuitor CaliVita:

Independenta. Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.

Independenta materiala. CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.

Succes. CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare. Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de distribuitori daca vor valorifica sau nu aceasta sansa.

Munca in echipa. Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte, prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.

Sanatate. Aceia care imbratisaza filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.

Venit permanent lunar  fara limita maxima, stabilit in functie de rulajul lunar de produse si de atragerea de noi parteneri care distribuie produsele la randul lor. Practic, putem beneficia:

- in 4 - 12 luni de un castig intre 500 $ si 1000 $ lunar,

- in 2 - 5 ani de un castig intre 5.000 $ si 10.000 $ lunar.

Venit rezidual (sau venit managerial, echivalentul unei pensii private) - este un venit lunar pe care firma ni-l ofera tot restul vietii si doua generatii dupa, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate.

Excursii anuale in strainatate pentru 2 persoane, in conditii deosebite, timp de 7-10 zile, in cazul calificarii la anumite nivele superioare. Printre locurile in care firma a oferit excursii oamenilor de succes sau in care a programat deja iesirile urmatoare se numara: Antalya, Corfu, Canare, Tenerife, Cancun, Caraibe, Paris, Las Vegas.

Consultanta medicala gratuita - atat pentru membri cat si pentru familiile lor - prin intermediul medicilor consultanti din reteaua Calivita International.

 

In plus fata de inscrierea in afacerea clasica CaliVita, pentru numai 1000 de lei Beneficiezi de un website cum este cel pe care navighezi in acest moment. Acest site te ajuta sa vinzi produsele Calivita pe internet. Gandeste-te cum este sa ai propriul tau magazin online cu numai 1000 de lei. Tu nu trebuie decat sa iti administrezi siteul si sa il promovezi pe internet. Eu te voi invata sa faci toate aceste lucruri.

Motivul pentru care sunt dispus sa iti construiesc un website pentru numai 1000 de lei este urmatorul: Calivita este un sistem MLM, in momentul inscrierii eu devin sponsorul tau in acest sistem. Ajutandu-te pe tine sa ai succes in acest sistem am si eu de castigat.

Pentru mai multe detalii despre acesta afacere suna la 0722.22.00.75 Sabin Iliescu

pentru mai multe detalii click aici: Vreau sa devin membru Calivita! si aici: CaliVita - inscrierea in afacere

Sabin Iliescu

10 Produse