• La reducere!
  • Pachet
Calivita Daily Essentials Superior Pack
  • Calivita Daily Essentials Superior Pack

Calivita Daily Essentials Superior Pack

1.392,62 RON
1.070,34 RON Economiseste 322,28 RON
cu TVA

Pachetul Calivita Daily Essentials Superior Pack Contine: 2 x Super CO Q10 Plus, 90 caps.
2 x ProbioBalance, 60 tabl. 2 x Full Spectrum, 90 tabl. 2 x C Plus Flavonoid, 75mg, 100 tabl. 2 x Omega 3 Natural, 100 caps. 2 x Polinesian Noni, sirop 946 ml. 1 x Rhodiolin, 120 cap. 1 x Energy & Memory, 90 tabl.

Acest pachet contine

Cantitate
In Stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pachetul Calivita Daily Essentials Superior Pack Contine:

2 x Super CO Q10 Plus, 90 caps.
2 x ProbioBalance, 60 tabl.
2 x Full Spectrum, 90 tabl.
2 x C Plus Flavonoid, 75mg, 100 tabl.
2 x Omega 3 Natural, 100 caps.
2 x Polinesian Noni, sirop 946 ml.
1 x Rhodiolin, 120 cap.
1 x Energy & Memory, 90 tabl.

Materiale:

- Catalog de produse;
- Regulament de functionare;
- Insignă CaliVita;
- Informatii pe suport electronic.

Rhodiolin - trandafirul adaptogen cu rol in ameliorarea dezechilibrelor nervoase

Desi in cadrul remediilor naturale o atentie deosebita se acorda vitaminelor si mineralelor (avand in vedere rolul acestora in nenumarate procese din organismul uman), o noua „clasa” de nutrienti se impune atentiei generale. Aceasta noua clasa poarta denumirea de fitonutrienti – compusi biologic-activi din plante, cu efect benefic asupra proceselor din metabolismul glucidic, lipidic, proteic si hidro-electrolitic.

Printre plantele capabile sa furnizeze fitonutrienti este inclusa si Rhodiola Rosea - o planta adaptogena care nu prezinta toxicitate pentru organismul uman dar in schimb reuseste sa stimuleze activitatea neurotrofica.

Majoritatea bolilor (80%) isi au radacinile in stres si intr-un sistem nervos dezechilibrat. Daca putem inlatura sau diminua stresul, putem evita si aparitia unor afectiuni, destul de multe la numar. Rhodiola Rosea, prin substantele sale biologic-active, fiind un stimlator al secretiei de endorfine din creier, poate restabili homeostazia biochimica a organismului dereglata pe fond nervos dezechilibrat, fapt care influenteaza mai departe sistemul imunitar si pe cel endocrin.

Rosavinul si Salidrosidele - substantele active componente ale Rhodiolei Rosea - cresc nivelul serotoninei cerebrale si astfel diminueaza sau inlatura starile depresive. Prin efectul sau antioxidant puternic, limiteaza evolutia proceselor cancerigene. Rhodiola are componente active care cresc rezistenta organismului fata de stresul declansat de factori fizici, chimici si biologici. Indirect reuseste sa protejeze ficatul de substantele toxice.

Omega 3 - acizii grasi nesaturati cu efecte benefice in tot organismul

Acizii grasi nesaturati Omega 3 sunt considerati acizi grasi esentiali organismului pentru ca nu pot fi sintetizati in corp. Din acest considerent, este necesar aportul de omega 3 din surse externe. Necesarul cel mai mare de acizi grasi nesaturati omega 3 fiind la nivelul creierului, unul din cele mai importante roluri ale acestora este sustinerea functiilor cognitive (memorie, randament intelectual) precum si a celor comportamentale.

Acizii grasi polinesaturati Omega 3 joaca un rol esential in activitatea neuronala, a functiilor cerebro-vasculare, in perioada de tinerete fiind implicati de asemenea in crestere si dezvoltare. In plus, uleiul de peste Omega 3 a devenit foarte popular datorita faptului ca reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, a infarctului de miocard, ameliorand totodata inflamatiile cronice. Scade riscul aparitiei artritelor. Manifesta efect benefic in diabet zaharat si imbunatateste functionarea sistemului imunitar.

Simptomele specifice deficientei de acizi grasi omega 3 includ oboseala, memorie slaba, piele uscata, tulburari cardiovasculare, schimbari de dispozitie, anxietate si depresie.

C Plus - Aliatul sănătăţii tale
Vitaminele sunt esenţiale pentru funcţionarea normală a organismului şi, cu excepţia câtorva, nu pot fi sintetizate de către organismul nostru, de aceea trebuie luate din surse externe. Aşa cum definea descoperitorul vitaminei C, cercetătorul Szent-György Albert, „vitamina este o substanţă a cărei lipsă din alimentaţie duce la boală”. Vitaminele îndeplinesc nenumărate funcţii în organism, fiecare având un rol esenţial în funcţionarea organismului.
Vitamina C este necesară pentru formarea colagenului, care se găseşte în toate ţesuturile organismului. Este esenţială pentru sănătatea oaselor, vaselor sanguine, funcţiilor cerebrale, ajută la fortificarea sistemului imunitar. Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor. Are rol antioxidant, prin creşterea capacităţii de apărare a organismului în faţa tumorilor. Protejează organismul faţă de substanţele cancerigene. Suplimentele alimentare moderne cu vitamine C conţin, în general, şi bioflavonoide, deoarece acestea  favorizează absorbţia vitaminei C şi, împreună, menţin integritatea structurii interne a capilarelor.

Full Spectrum - Puterea vitaminelor
Atât vitaminele, cât şi mineralele, contribuie la fortificarea sistemului imunitar, la creşterea şi dezvoltarea organismului, ajutând celulele şi ţesuturile să-şi îndeplinească funcţiile în condiţii de normalitate.      
Concentrarea într-o singură tabletă a majorității vitaminelor şi mineralelor  esenţiale organismului uman asigură desfăşurarea optimă a proceselor vitale şi deci menţinerea stării de sănătate a organismului
Vitamina A menţine sănătatea ochilor, a sistemului imunitar, fiind esenţială pentru creşterea şi dezvoltarea celulelor.
Vitamina D ajută la absorbţia calciului, contribuind la menţinerea sănătăţii oaselor.
Vitamina E este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, protejând celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.
Complexul vitaminic B are un rol multiplu în organism: unele vitamine participă la metabolismul carbohidraţilor şi al grăsimilor (vitamina B1, B2, B3 - niacinamida, B5 – acidul pantotenic), altele au rol important în formarea sângelui, spijinind producţia de globule roşii, metabolismul fierului şi buna funcţionare a sistemului nervos (B2, B6 –piridoxina şi B12). Vitamina B4 (acidul folic) participă la metabolismul aminoacizilor şi la absorbţia fierului; vitamina B7 (biotina) contribuie la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, B8 (colina) contribuie la eliminarea substanţelor toxice acumulate în organism; vitamina B9 (inozitolul) previne ateroscleroza, iar vitamina B10 contribuie la formarea glubulelor roşii.

Power Mins - Minerale indispensabile
Mineralele, spre deosebire de vitamine, sunt substanţe anorganice care provin din sol şi ajung în organismul uman prin lanţul trofic sol-plantă-animal. Mineralele sunt necesare creşterii, dezvoltării şi menţinerii sănătăţii. Participă, în cantităţi mai mari sau mai mici, la procesele metabolice care asigură buna funcţionare a organismului, catalizarea unor reacţii metabolice, asigurarea echilibrului hidro-electrolitic etc. – de fapt,  la menţinerea stării de sănătate.   
Calciul împiedică apariţia osteoporozei, având un rol important în menţinerea sănătăţii oaselor şi a danturii, precum şi în contracţiile musculare.
Magneziul este esenţial pentru funcţionarea sistemului nervos şi muscular. Împiedică agregarea plachetelor, tulburările de ritm cardiac şi astfel afecţiunile cardiovasculare, ateroscleroza, infarctul miocardic.
Potasiul menţine echilibrul hidro-electrolitic şi al pH-ului din organism.
Zincul menţine integritatea celulelor, intervine în procesele metabolice şi în activitatea enzimelor.
Manganul, de asemenea, are rol important în activitatea enzimelor, iar fierul şi cuprul pot împiedica apariţia anemiei, infecţiilor, tulburărilor funcţiilor cerebrale. Iodul este necesar pentru formarea hormonilor glandei tiroide. Seleniul este un antioxidant puternic, iar cromul în producerea de energie.

Coezima Q10 - Catalizatorul celulelor
Coenzima Q10 (ubiquinona) este o substanţă esenţială pentru producerea energiei de către celulele organismului. Este prezentă în fiecare celulă, putând fi sintetizată de organism până în jurul vârstei de 30 de ani.  Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de Q10 produsă de organism începe să scadă, ceea ce are efecte negative cu precădere asupra inimii, dar şi asupra acţiunii antioxidante ce încetineşte procesul de îmbătrânire.
Coenzima Q10 participă la procesele de producere a energiei la nivelul celulelor, la menţinerea tensiunii arteriale normale şi la păstrarea sănătăţii inimii. Există o relaţie directă între tulburările în funcţionarea cordului şi nivelul scăzut al coenzimei Q10 din sânge, respectiv ţesuturi. Gravitatea afecţiunilor inimii creşte odată cu scăderea nivelului de coenzimă Q10. Coenzima Q10 are rol determinant în funcţionarea eficientă a sistemului imunitar, în încetinirea proceselor de îmbătrânire, îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Are un puternic efect antioxidant, contribuind eficace în distrugerea radicalilor liberi din organism.

ProBioBalance - flora bacteriana utila pentru absorbtia optima a nutrientilor
Probioticele sunt microorganisme vii (lactobacili) care, administrate prin alimentatie in cantitati adecvate, ajung sa devina parte activa din procesul de digestie de la nivelul intestinelor. Probioticele sunt prezente in produsele fermentate (e.g. iaurt si alte derivate lactate) precum si in suplimentele alimentare specifice.

Prebioticele sunt carbohidrati complecsi care se constituie in produsi nutritivi exclusiv destinati probioticelor. In produsele naturiste moderne, prebioticele se gasesc deobicei in aceeasi pastila cu probioticele.

Deoarece 80% din sistemul imunitar se gaseste la nivelul colonului, functionarea corecta a colonului depinde de pastrarea echilibrului dintre bacteriile daunatoare si cele benefice de la acest nivel, echilibru care se poate deteriora foarte usor. Probioticele ca microorganisme benefice ajung in colon dupa ce au supravietuit efectelor distructive ale acidului gastric, enzimelor digestive si secretiei biliare. Probioticele limiteaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale normale si la sinteza unor vitamine hidrosolubile.

Cele mai cunoscute probiotice sunt microorganismele Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum si Lactobacillus Rhamnosus.

Exista o serie de nutrienti cu rol esential in buna functionare a corpului si de a caror absorbtie corespunzatoare in organism (derulata la nivelul intestinelor) depinde starea noastra de sanatate. Insa poluarea mediului si stresul specific societatii moderne fac ca necesarul zilnic de micronutrienti sa creasca. Asigurarea nutrientilor din ratiile alimentare zilnice devine dificila. Daca mai punem la socoteala si o eventuala asimilare deficitara a lor, realizam cat de multa nevoie avem de produsele cu probiotice care sa ne asigure maximul de nutrienti din hrana prin extragerea eficienta a substantelor utile din bolul alimentar.

cdes
12 Produse