• La reducere!
  • Pachet
Calivita Daily Essentials - Nutrienti esentiali de la CaliVita pentru o viata sanatoasa

Calivita Daily Essentials - Nutrienti esentiali de la CaliVita pentru o viata sanatoasa

675,04 RON
cu TVA

O alimentaţie sănătoasă şi echilibrată trebuie să se bazeze pe utilizarea unor produse alimentare (naturale sau procesate) care să conţină toţi nutrienţii esențiali bunei funcționări a organismului uman: glucide, proteine şi lipide, vitamine, minerale şi unele substanţe biologic-active din plante (fitonutrienţii), precum şi fibre alimentare, probiotice şi prebiotice.

Acest pachet contine

C-Plus Flavonoid (100 tablete)
C-Plus Flavonoid (100 tablete)
33,83 RON
x 1
Super CoQ10 Plus (90 capsule)
Super CoQ10 Plus (90 capsule)
173,86 RON
x 1
Energy & Memory (90 tablete)
Energy & Memory (90 tablete)
84,66 RON
x 1
Full Spectrum (90 tablete)
Full Spectrum (90 tablete)
42,91 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
Power Mins (100 tablete)
Power Mins (100 tablete)
54,58 RON
x 1
ProBioBalance (60 tablete)
ProBioBalance (60 tablete)
89,20 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Calivita Daily Essentials - Nutrienti esentiali de la CaliVita pentru o viata sanatoasa

 
 

Nutrientii din alimente ar trebui sa contina o cantitate suficienta de aminoacizi esentiali, acizi grasi omega 3, lecitina, colina, antioxidanti, coenzima Q10 si unele substante biologic-active cu rol important in functionarea optima a organismului.

Acesti nutrienti esentiali sanatatii sunt insa tot mai greu de asigurat organismului doar din consumul de alimente, cauzele fiind diferite: poluarea mediului, agricultura intensiva, tehnologiile de procesare a alimentelor, la care se adauga si stilul modern de viata – excesele alimentare, stresul etc.

 Pachetul DAILY ESSENTIALS si DAILY ESSENTIALS - SUPERIOR ofera o combinație echilibrata de nutrienți esențiali, de o calitate deosebita, extrem de eficace in menținerea și imbunatațirea starii de sanatate!

Nutrienti esentiali de la calivita

 Pachetul Daily Essential contin urmatoarele produse:

 1x Super Co Q10 Plus - Asigurati celulelor dumneavoastra sursa necesara de energie si veti fi satisfacuti de rezultat! Coenzima Q10 este o substanta indispensabila pentru furnizarea de energie celulelor din organism. Daca celulele au parte de o cantitate suficienta de energie, intregul organism va avea energie. Rezultatul? Forta de munca si energie care le depasesc pe cele ale tinerilor.

 1x Omega 3 - Oceanul si marea  reprezinta si un izvor de substante nutritive  nepoluate si bogate energetic care aduc beneficii majore  sanatatii noastre . Suplimentul alimentar  Omega 3 de la CaliVita ,ale carui materii prime provin din mari si oceane poate ajuta, intr-o masura majora , la functionarea optima a organismului.

 1x Full Spectrum - Doar o singura tableta de Full Spectrum va ofera majoritatea substantelor benefice de care aveti nevoie.Pe langa cantitatea de vitamine din compozitia produsului, am fost deosebiti de atenti si la raportul dintre acestea.Iar pentru ca efectul sa fie maxim , am adaugat minerale chelatate cu aminoacizi si substante lipotrope.

 1x C-Plus Flavonoid - Suplimentele alimentare moderne de vitamina C contin bioflavonoide sau vitamina P, ele insa nu sunt vitamine propriu-zise. Bioflavonoidele faciliteaza absorbtia vitaminei C, fiind preferata astfel utilizarea concomitenta.Organismul nostru  nu este capabil sa produca bioflavonoide si, de aceea, ele sunt furnizate organismului doar prin aport alimentar.Impreuna cu  vitamina C, bioflavonoidele; pastreaz integritatea structurii interioarea capilarelor,au efect antibacteriana si inteteste circulatia sanguina,contribuie  la sinteza acizilor biliari, reduce colesterolemia ,prin efectul reducator (antioxidant), previn formarea cataractei si sunt folosite in tratamentul herpesului.

 1x Rhodiolin - In fiecare moment al zilei suntem expusi stresului. Problemele permanente de acasa si de la serviciu, conflictele, grijile financiare, poluarea fonica , toate constituie factori de stres, care sunt extrem de daunatori organismului.Un procent urias ,de 80 % mai exact , dintre imbolnaviri ( ex. ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive etc. ) sunt cauzate de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Rhodiolin este un echilibrator extraordinar in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorând sau restabilind capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor.

 1x ProbioBalance- CaliVita International fabrica suplimentul alimentar ProbioBalance ,acesta ajuta  la pastrarea unei flore intestinale echilibrate si stopeaza  proliferarea  bacteriilor daunatoare . ProbioBalance contine probiotice ,acestea  sunt microorganisme utile care supravietuiesc efectelor nocive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga in colon si sa se multiplice.Fiindca produsul are un gust placut, este consumat cu placere de copii.

 1x Energy & Memory - CADOU - Ca urmare a compozitiei sale,produsul Energy And Memory ajuta desfasurarea optima a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si/sau mental prelungit. Combate eficient procesele negative aparute in organism ca rezultat al stresului. Totodata, energizeaza, revigoreaza organismul si va ofera suficienta energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor cotidiene.

 1x Power Mins - CADOU - Functionarea optima a proceselor vitale din organism ,are nevoie nu doar de binecunoscutele vitamine, ci si de minerale. Mineralele nu sunt produse de organismul uman , in consecinta  nu le putem obtine decât din surse externe. Power Mins are o formula complexa  ce contine, intr-o proportie si cantitate optim,absolut toate mineralele care ii sunt necesare organismului.

 Produsele naturiste CaliVita sunt de cea mai inalta calitate si foarte eficiente.

Detalii ale produsului

10 Produse