• Pachet
Tratamente naturiste pentru ulcer varicos

Tratamente naturiste pentru ulcer varicos

276,06 RON
cu TVA

Pachet cu produse naturiste pentru  ulcer varicos: Vein Protex, Omega 3, Senior Formula

Acest pachet contine

Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
Senior Formula (90 tablete)
Senior Formula (90 tablete)
69,50 RON
x 1
Vein Protex (100 tablete)
Vein Protex (100 tablete)
131,12 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea ulcerului varicos

Printre complicatiile varicelor (bolii varicoase) se numara si ulcerul varicos, el constand dintr-o ulceratie locala care se vindeca foarte greu.

________________

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru ULCERUL VARICOS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Ulcerul varicos reprezinta una din manifestarile insuficientei venoase cronice. Aceasta afectiune apare in principal datorita expansiunii, fara un tratament, a unor varice ale membrelor inferioare. Boala afecteaza atat sistemul venos profund, cat si pe cel superficial. In primul rand piciorul este mult marit in volum prin staza sanguina. Tegumentele sufera un proces de celulitizare si hiperpigmentare, mai ales la nivelul gambelor. In timp, pielea devine tot mai subtire, astfel ca la cel mai mic traumatism (de exemplu lovirea de un scaun) apare o rana care are tendinta de cronicizare si care se va vindeca in luni de zile.

Pentru tratarea ulcerului varicos recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vein Protex (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect cicatrizant la nivelul craterului ulceros, prevenind astfel distructiile tesuturilor).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza circulatia sanguina periferica prevenind astfel distructiile si sclerozarile peretelui vascular).

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si Ginkgo Biloba, intarind rezistenta organismului si facilitand circulatia la persoanele varstnice care dezvolta ulcer varicos).

Detalii ale produsului

100 Produse